O nama

Prvi put su se riječki umirovljenici okupili davne 1946. godine.

Otada do danas osnovna je djelatnost Matice umirovljenika Rijeke okupljanje umirovljenika i osoba treće životne dobi, briga i skrb za potrebite. Zajedno možemo pokazati da umirovljenički dani mogu biti sretni i veseli.

Matica umirovljenika Rijeke je neprofitna, nestranačka i humanitarna udruga.

Pridružite nam se, darujte nam svoju dobru volju, kreativnost i entuzijazam. Donesite u našu i vašu Maticu toplinu i ljubav te mnogo pozitivne energije kako bismo i dalje rasli unatoč poodmaklim godinama.

Uvijek se može i više i bolje. Zato je veoma važno što smo ovdje za vas i zbog vas. Što postojimo i što postoji kutak u kojem se možemo svi skupa naći, porazgovarati, zapjevati…

Zato, ne duljite ni časa, priključite nam se te svojim članstvom i aktivnostima u Matici dokažimo svi zajedno da još uvijek možemo, znamo i hoćemo biti korisni članovi našeg društva, usprkos svemu i svačemu, a ponajprije radi nas samih.

Matica se za vas oglašava na Radio Rijeci svake nedjelje u 9:15 sati u emisiji Zlatne godine. Ne zaboravite nas poslušati uz jutarnju kavicu i zapisati sve obavijesti koje vas zanimaju.

Ako ste u šetnji Korzom, svratite do Matice i doznajte s oglasnih ploča o najnovijim aktivnostima koje vam se nude.

Umirovljenici koji imaju svoju e-mail adresu ili facebook-profil već su naviknuli primati obavijesti o svim aktivnostima Matice u svom domu.

Gdje su naši klubovi i koje su pogodnosti za naše članove možete provjeriti na ovom letku:

https://www.rijeka.hr/wp-content/uploads/2018/03/Matica-umirovljenika-grada-Rijeke_letak.pdf

Na vama je samo da izaberete ono što vas zanima i prijavite se za sudjelovanje.

Vidimo se!

 

Skip to content