Kamo danas

rijeka-hnk-ivana-pl-zajca

Idemo u kazalište
U suradnji s HNK Ivana pl. Zajca, svakog mjeseca svojim članovima nudimo nekoliko predstava po povoljnijim cijenama. U ljetnim mjesecima povoljnije ulaznice očekuju vas za događanja u sklopu Ljeta na Gradini. 

Art-filmovi u Art-kinu Croatia
Svakog mjeseca članovima nudimo dvije predstave koje mogu besplatno pogledati u Art-kinu Croatia. Dovoljno je da s članskom iskaznicom Matice dođete u Art-kino prije ponuđenih projekcija i ostvarite pravo na besplatan ulaz.

Unuk/a i ja u Gradskom kazalištu lutaka
Svi naši članovi i njihovi unuci mogu pogledati predstave u GKL Rijeka po cijeni od 10 kuna po osobi. Predstave za građanstvo obično se održavaju subotom u 11 ujutro, ali katkad predstavu možete pogledati i tijekom tjedna u poslijepodnevnim satima.
Da ne biste ostali bez mjesta u kazalištu, pozivamo vas da ga rezervirate radnim danom od 9 do 12 sati osobno na blagajni kazališta ili putem telefona 325-690.

Zbor
Članovi koji su zainteresirani za sudjelovanje u zboru, mogu utorkom u 15 sati doći na probu u klub Centar. Zbor koji vodi maestro Vinko Badjuk, nastupa na prigodnim svečanostima u Rijeci, u našoj županiji i okolnim županijama, a gostuje i u susjednoj Sloveniji na tamošnjim smotrama zborova. Za informacije se možete javiti gospođi Margheriti Mirić na 673-852.

Glazbena sekcija

Ponedjeljkom u 18:00 sati u Kružnoj 5, okupljaju se glazbenici i zaljubljenici u glazbu. Pridružite se ako svirate neki instrument ili želite na neki drugi način doprinijeti kreativnom provođenju slobodnog vremena. Možete kontaktirati voditelja sekcije, gospodina Marijana Štrokača na 091/5733827.

Gradska knjižnica Rijeka

Članovi Matice umirovljenika grada Rijeke ostvaruju 20 posto popusta na članstvo u Gradskoj knjižnici uplatom u Matici. Dođite u mjesecu kada vam istječe članarina i uplatite članarinu na šalteru Matice. 

 

Skip to content