Tjedan otvorenih vrata u okviru projekta „Medijacija i besplatna pravna pomoć: Mogućnosti sinergije“, uključena i Rijeka

Oct 8, 2024 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Dan otvorenih vrata u Rijeci održat će se u utorak, 15. listopada od 9 do 17 sati u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke.

Rijeka – Ususret Svjetskom danu rješavanja sukoba koji se obilježava 19. listopada, Centar za mirno rješavanje sporova u sklopu projekta „Medijacija i besplatna pravna pomoć: Mogućnost sinergije“ organizira dane otvorenih vrata od 14. do 18. listopada.

Centar za mirno rješavanje sporova javna je ustanova koju je osnovalo Ministarstvo pravosuđa i uprave u srpnju 2023. godine s ciljem poticaja razvoja kulture mirnog rješavanja sporova. Sjedišta Centra je u Zagrebu, dok se njegove podružnice nalaze u Rijeci, Splitu i Osijeku te će se ondje održati Dani otvorenih vrata, svakoga dana na drugoj lokaciji.

Sam događaj naziva „Ususret medijaciji: Dani otvorenih vrata“ omogućit će svim zainteresiranim građanima da se pobliže upoznaju s medijacijom, ali i besplatnom pravnom pomoć s obzirom na to da su na navedenom projektu Centru za mirno rješavanje sporova partneri Ministarstvo pravosuđa, uprave i digitalne informacije i Norveška sudska uprava.

Dan otvorenih vrata u Rijeci održat će se u utorak, 15. listopada od 9 do 17 sati u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke.

Skip to content