Dermatološko predavanje u klubu Trsat

May 2, 2013 od     5 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Petak 26.4.2013. u klubu Trsat dr. Laginja održala je predavanje o štetnosti UV-zraka na kožu, te način zaštite od istih.

mini-Dr.Laginja-predavanje3

Dr. Stanislava Laginja održala je  dermatološko predavanje o štetnosti UV-zraka na kožu,te način zaštite od istih. Uz slajdove o raznim madežima koji mogu biti sasvim uobičajni na koži i gotovo ih svi imaju. Međutim, osim dobroćudnih madeža na koži se mogu pojaviti i zloćudne izrasline, koje se kod ranog otkrivanja mogu izliječiti 100%. Prednost raka kože u usporedbi sa ostalim tumorima jest upravo mogućnost da se uoči na vrijeme , te i sami možete prepoznati promjene na svojoj koži.

mini-Dr. laginja-predavanje2

Dr. Laginja osvrnula se i dala na znanje prisutnima da se 6.svibnja 2013. održava projekt „EUROMELANOMA DAY“ to jest besplatni dermatološki pregled ranog otkrivanja melanoma i drugih zloćudnih tumora kože – pod motom „ VIDI I POBJEDI“. Za besplatni preventivni dermatološki pregled možete se prijaviti na telefon 0800-333 666, no obzirom na iskustvo prošlih godina moguće je zasićenje telefonskih linija.

mini-Dr.Laginja-predavanje

Predavanju je prisustvovalo 26 članova kluba koji su izrazili pohvalu o načinu predavanja i prezentacije, te doktorici Laginja postavljali pitanja o svojim problemima. To je jedno od niza predavanja na temu dermatologije takvih i sličnih predavanja nastojat ćemo održati još.

5 Komentara + Dodajte komentar

  • Hvala na informaciji za besplatan telefon !

  • Zvala sam ovaj besplatni broj i dobila stožer Rajka Ostojića !!! Provjerite !!!

  • Potrudila sam se i našla točan broj za prijavu za pregled : 0800 333 666
    Možete birati : KBC Rijeka ili dr.Manestar

    • Hvala na ispravci !

  • Hvala lijepa i vama Enza na upozorenju, desila se, naime, nenamjerna pogreška budući je navedeni broj prošle godine služio za prijave za besplatan pregled madeža.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content