Penzioneri i preferans

Jun 6, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Imate slobodnog vremena i oduvijek ste htjeli naučiti igrati preferans? Pridružite nam se…
Prije 15-ak dana oformila se grupa umirovljenika zainteresiranih za igranje preferansa. Osim igranja i usavršavanja u svim mogućim varijantama te prekrasne igre kartama, mogu naučiti oni koje je ne znaju, ali moraju biti zainteresirani pa će brzo naučiti. Na slici vidite dvije dame. Jedna od njih je u samo dva dana igranja (oko tri sata) uspjela svladati elementarna znanja u igranju preferansa.

Preferans ekipa
Svi oni koji žele usavršiti ili obnoviti znanje u igranju preferansa, odnosno redovno igrati i na taj način korisno iskoristiti slobodno vrijeme, mogu se prijaviti osobno u Matici umirovljenika grada Rijeke, Kružna br. 5. ili telefonom i mailom. Isto tako se mogu povezati preko svojih klubova ili podružnica Matice. Za sada se susreti preferans- ekipe održavaju u Kružnoj svakog četvrtka od 16,00 sati.

Preferans 2
Moramo također napomenuti da se igra za bodove. Ti naši preferans-susreti ležerni su i želimo se zabaviti. Isto tako često analiziramo igru nakon završetka jednog dijeljenja kako bi što više naučili, pogotovo ako je došlo do pada zbog nečijeg propusta. Dakle, cilj je i usavršavanje.
Ako želite biti preferans-ekspert, javite se.

Tomislav Baran

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content