Upoznajte Brseč

Jun 3, 2016 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja, Kultura i zabava

Započeo je mjesec lipanj, a mi smo spremni za naše posljednje (ali svakako ne i najmanje važno) druženje prije ljetne pauze.

Tako smo u sklopu našega programa za vas pripremili poludnevni izlet u Brseč, srednjovjekovni gradić smješten na padinama Učke.

Izlet će se održati u nedjelju, 5. lipnja 2016. godine, a u sklopu njega uz stručno ćemo vodstvo prošetati Brsečom, upoznati njegove znamenitosti te posjetiti galeriju i atelje kipara De Karine koji se nalaze u mjestu Zagore.

Brseč uvala

Do Brseča ćemo putovati međugradskim autobusom linije 32-32A (zona 4) koji kreće s autobusne stanice na Jelačićevom trgu te će okupljanje građana biti na istoj stanici u 8:45 sati. Kao i uvijek, ukoliko netko planira doći u vlastitom aranžmanu, grupi se može pridružiti u Zagorama, gdje ćemo započeti s našim obilaskom, oko 10:15 sati.
Cijene autobusnih karata za zonu 4:
-za građane bez pokazne karte: 30,00 kn (uključuje oba smjera)
-za građane s pokaznim kartama za 1. zonu: 26,00 kn (uključuje oba smjera)
-za građane koji imaju godišnje pokazne karte za umirovljenike (65+): vožnja se ne naplaćuje

Savjet je građanima koji moraju kupiti kartice da to učine prije našeg okupljanja, na kiosku (budući da je tako kupljena kartica jeftinija od one kupljene u autobusu).

NAPOMENA
Za sve građane koji će nam se pridružiti u vožnji autobusom, važno je napomenuti da autobus iz Brseča prema Rijeci kreće tek u 14:25 (linije vikendom zaista su rijetke), što znači da ćemo se družiti veći dio dana :) Stoga predlažemo svima da sa sobom ponesu tekućinu i nešto za prigristi te ugodnu obuću prilagođenu šetnji.

Brseč plaža

Za sudjelovanje u nedjeljnom obilasku nije potrebna posebna najava ili potvrda dolaska. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:
Diana Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539

Nada Turk, nadaturk55@gmail.com, mob. 091/763-4517

Branka Turčić, brankaturcic@yahoo.com, mob. 091/788-2493
Veselimo se zajedničkom druženju!

Vaš CTK Rijeka

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Želim Vam sretan put i ugodan boravak u mom dragom Brseču.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content