Čestitka gradonačelnika u povodu Međunarodnog dana starijih osoba

Sep 10, 2012 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Bez kategorije

U povodu Međunarodnog dana starijih osoba, koji se obilježava 1. listopada, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel uputio je čestitku svojim sugrađanima.

           

Gradonačelnik, među ostalim, svoje starije sugrađane poziva da svojim prijedlozima doprinesu kvaliteti života starijih osoba u našem gradu te im zahvaljuje na njihovom doprinosu u razvoju grada. U nastavku se nalazi tekst čestitke.

 

 

Drage Riječanke i Riječani, dragi umirovljenici,

 

mnogo toga vrijednoga ostavili ste nam u nasljeđe i na nama je da vam uzvratimo zahvalnošću i brigom.  Želimo da se, i u ovim teškim godinama,  u našem gradu i našoj zajednici osjećate sigurno i zadovoljno.  I zato slušamo Vaš glas  kako bismo čuli i osjetili gdje trebate našu pomoć i gdje možemo pokazati  koliko cijenimo godine Vašega rada i iskustvo koje nam uvijek nesebično prenosite. 

Otvoreni smo za sve  prijedloge koje bi vaš život učinile lakšim i ispunjenim. A za one među vama kojima je potrebna naša skrb, brinut ćemo i dalje – prilagođavajući javne prostore, poboljšanjem usluga zdravstvene zaštite i socijalne skrbi, približavanjem kulturnih sadržaja.  Naš grad, u koji ste uložili godine svojeg truda, je grad koji zaista želi pružiti najbolje i najviše svojim građanima starije dobi.

Uz čestitku za Međunarodni dan starijih osoba, želim Vam  puno zdravlja te  što više trenutaka ispunjenih srećom i zadovoljstvom.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content