Da kružna ne bude tužna 2014.

May 21, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Četvrtak, 12.6.2014., možete provesti samo u Kružnoj ulici! Pročitajte zašto.

Četvrtu godinu zaredom Matica umirovljenika organizira akciju „Da Kružna ne bude tužna“. Cilj akcije je uređenje zidova Kružne ulice grafitima sa simbolima Rijeke. Svi posjetitelji Kružne ulice mogu se uvjeriti u učinkovitost ove akcije.

IMG_8742

Na zidovima nema više vulgarnih grafita, već su oslikani vrhunski izrađenim grafitima koji su prepoznatljivi svim Riječanima.

IMG_8758

Ove godine u Kružnoj ulici se vidimo u četvrtak, 12.6.2014., s početkom u 10:00 sati. Tada će biti otvorena izložba umjetnika i krenut će prodaja „Noninih kolača“ koje će izraditi članice Matice.

IMG_8409

Rekreativci će odmjeriti snage u turnirima u trešeti i briškuli, pikadu, nabacivanju koluta i rušenju čunjeva.

IMG_8394

Oko podneva će krenuti prodaja kobasica s kiselim kupusom, a tijekom akcije možete se osvježiti hladnim napitkom u klubu Centar. Glazbeni dio će za sada ostati mala tajna jer se nadamo nastupu naših glazbenika iz Matice, kao i gostiju.

IMG_8445

Pozivamo sve penziće, ali i druge Riječane da se odazovu na akciju i da svojim prisustvom istu uveličaju. Sve vrijedne ruke koje žele doprinijeti akciji izradom kolača, mogu nam se javiti na mail udruga_umirovljenika@ri.t-com.hr i reći nam koje kolače možemo od njih očekivati.

I ove godine je cilj da Kružna ne bude tužna. Očekujemo vas!

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content