Dani otvorenih vrata Matice

Matica će u četvrtak i petak obilježiti Dane otvorenih vrata udruga. 

25. i 26. svibnja omogućit ćemo svima koji su zainteresirani sudjelovanje u aktivnostima koje su inače rezervirane samo za članove Matice.

ČETVRTAK:

Planinarska sekcija vodi vas na šetnju u četvrtak, a sastanak je u 9:00 sati ispred Matice umirovljenika u Kružnoj 5. 
Krećemo prema dvorištu Osnovne škole Dolac i ulazimo u riječki vojni tunel koji se proteže ispod Starog grada sve do katedrale sv.Vida. Po izlasku iz tunela prolazimo pored MUP-a, idemo do Fiumare, pa pored riječke tržnice do Molo Longa. Šetnja će trajati cijelom dužinom lukobrana i natrag tijekom koje će planinari prezentirati njihov rad.
Time bi završila lagana i nezahtjevna ruta.

U četvrtak u 10:00 sati otvorit ćemo mogućnost igranja modernih društvenih igara za svih koji su zainteresirani za taj vid provođenja slobodnog vremena. Grupa igrača se svakog tjedna okuplja u Matici, a ovo će biti prilika da svi s afinitetom za igranje društvenih igara nauče nešto novo.

U četvrtak će u 11:00 sati prezentacijsku radionicu održati članice “Likovne sekcije” i “Stilista”. Ako vas zanima slikanje ili izrada nakita, iz prve ruke možete vidjeti kako funkcioniraju naše likovne radionice.

PETAK:

U petak u 10:00 sati probu će održati glazbena sekcija Matice. Zanima vas glazba, svirate ili pjevate? Svratite do Kružne i vidite što možete naučiti i kako se možete uključiti u druženja glazbenika.

U petak sekcija “Pupe” i “Decoupage” preuzima palicu za kreativne radionice pa sve zainteresirane pozivamo da se dođu uvjeriti u snalažljivost i umješnost naših kreativki.

Osim ponuđenih aktivnosti, možete se raspitati i o drugim programima Matice koji vas zanimaju, ili koje biste željeli u Matici imati na raspolaganju. Naša vrata su otvorena, dođite.

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content