DRUGI SUSRET U OVOJ GODINI U KLUBU POTOK

Dana 22. Siječnja ponovno smo se našli u Klubu starijih osoba Potok na sedmom susretu STAR programa i petom edukacijskom susretu gdje obrađujemo temu kako spriječavati padove u starosti.

Današnjem susretu su kao i inače prisustvovale  gospođe Marlen i Sanja.  Međutima danas nam je prosjek godina znatno popravila gospođica  Marta Ramovš.

Pored uvodnog izlaganja kao na početku svakog susreta,  profesor Ramovš je  razgovarao sa Auzilijom i Radojkom što su radile u svom Klubu Potok u vremenu od  prošlog susreta. Zatim su ga gospođe iz klubova Vežica i Bulevard, koji će zajedno organizirati susrete, upoznale sa svojim planom kako će započeti rad grupe 23. siječnja o.g.

Voditelji grupa iz kluboba Potok, Belveder-Kozala i Zamet upoznali su prisutne kako su se organizirali u svojim klubovima i koliko su već susreta održali. Prema izloženom sve ide po planu i dobile smo lijepe riječi pohvale za naš rad  od strane profesora i gospođice Marte.

Nadalje je dogovoreno koje ćemo teme obrađivati na slijedećim susretima u našim klubovim. Svaki susret ima ustaljeni redoslijed, ali teme su na svakom susretu nove. Jako lijepo su obrađene u priručniku koji je svaki član grupe dobio tako da se može i unaprijed pripremiti.

 Na kraju današnjeg susreta smo kao i obično održali jednu probu na temu koja će nam u klubovima biti tema trinaestog susreta a a to je „Padamo i ustajemo i duševno i duhovno i socijalno“.  U grupi su bile Annamaria , dvije Ivanke, Auzilija i Luce. Osobna iskustva na tu temu su kod  članova grupe izazvale prilične emocije  ali se kaže „što te ne ubije te ojača“ pa smo i nakon ovog susreta otišli obogaćeni nekim novim saznanjima kako prevladati teške trenutke u životu.

Slijedeći susret u ovom  sastavu u Klubu Potok smo dogovorili za  12. ožujak o.g.

 

 Ivanka Žunić,   KSO Belveder-Kozala

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content