Hodanjem do zdravlja

Sep 28, 2016 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Iz Zavoda za javno zdravstvo primorsko-goranske županije pozivaju umirovljenike na sudjelovanje u šetnji u povodu nekoliko značajnih datuma.

Izuzetna nam  je čast pozvati Vas na obiježavanje Svjetskog dana srca, Međunarodnog dana starijih osoba, Svjetskog dana hodanja, Međunarodnog dana ružičaste vrpce, Međunarodnog dana osoba s stomom, u subotu, 1. listopada 2016. na riječkom Korzu, koje se uz  Odjel socijalne medicine, NZZJZ PGŽ organizira  u suradnji s Primorsko-goranskom županijom, Gradom Rijekom, Medicinskim fakultetom u Rijeci, KBC-om Rijeka, Domom zdravlja Primorsko-goranske županije, Thalassotherapijom Opatija, Hrvatskom liječničkom komorom, Županijskom ligom protiv raka, Medicinskom školom u Rijeci, OŠ Hreljin, Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka te udrugama Nada i Ilco.

Sam poziv možete pogledati ovdje, a plan šetnje ovdje.

2 Komentara + Dodajte komentar

 • Poštovanje,

  zahvalna sam na svakoj obavijesti koju od vas primam.Bila sam polaznica vježbi u suradnji u Europskom projektu “UHCE-Urban Health Centre Europe; Europski urbani centri zdravlja:Za aktivno i zdravo starenje u europskim gradovima”. Tečaj vježbi s predivnim mladim ljudima, studentima fizioterapije u Mjesnom odboru Krimeja, prošla sam u proljeće ove godine pa do polovine lipnja.
  Moje pitanje se odnosi na te vježbe, točnije, dali imate ponovo u planu vježbe tog tipa…..Naravno ovaj poziv kao i sve ostale na šetnju i kretanje s radošću prihvaćam.

  U očekivanju vašeg odgovora, srdačno vas pozdravljam,

  Mladenka Dukić
  Drage Gervaisa 39/3
  51 ooo Rijeka

  kontakt mob; 091 565 13 20

 • Sve pohvale za mlade studente koji su nas vodili u vjezbama u Visokoj zdravstvenoj skoli,takodjese nadam da ce se ponoviti i ove godine,bar zu nam tako obecali.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content