Hrvatski umirovljenički list za travanj

Apr 10, 2013 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Socijalno-pravna zaštita

Hrvatski umirovljenički list (HUL) svakoga mjeseca donosi bezbroj važnih i interesantnih tema za osobe treće dobi.

Hul

Hrvatski umirovljenički list, popularni HUL,  glasilo je Matice umirovljenika Hrvatske. Zbog raznovrsnih tema omiljeno je štivo umirovljenika i starijih osoba. Navedeni časopis može pronaći i pročitati u svim Klubovima umirovljenika na području Grada Rijeke. Na stranicama Matice umirovljenika Hrvatske http://www.muh.hr/  možete svakog mjeseca , iz ugode svoga doma,  pročitati novo izdanje HUL-a.

Kliknite na link za travanjsko izdanje:

http://www.muh.hr/hrvatski-umirovljenicki-list

 

3 Komentara + Dodajte komentar

 • Poštovani,

  Kako volim izlaziti sa drušvom , pa tako imamo na raspolaganju za plesne zabave dvije opcije i to
  restouran “Cres” i hotel “Lovran ,ali moramo plaćati ulaz , rekli biste to je normalno,dobro ali kad idemo u neke druge restourante gdje je ples ne plaćamo ništa , već se lijepo zabavimo i ono što damo za ulaz popijemo koje piće. Pa tako u današnje vrijeme moramo paziti na svaki potrošeni novac . Ne optužujem nikoga , već toliko da se zna, hvala. Pozdrav Mario

  • Poštovani gdine Mario,

   drago nam je da ste osoba koja uživa u izlascima i da vam je zanimljiva jedna od naših aktivnosti toga tipa kao što su zabavne večeri koja se održavaju svakog drugog četvrtka u Bistrou Cres. Svjesni smo današnje situacije i razumljivo nam je vaše razmišljanje, no obzirom da smo udruga i djelujemo u neprofitnom sektoru upravo iz istih razloga nismo u mogućnosti ponuditi za naše članove svaku aktvinost besplatno.Trudimo se pronaći razne izvore sredstava, a ponekad i sami umirovljenici sudjeluju sa simboličnim učešćem što je i ovdje slučaj. Nadamo se da razumijete, a mi ćemo se truditi i dalje da što više zanimljivih aktivnosti bude potpuno besplatno za naše članove.

 • Super mi je da u svom domu mogu prolistati HUL i pročitati sve ono što mi je interesantno!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content