Izlet Kluba Belveder-kozala u Sarajevo 2014.

Apr 1, 2014 od     3 komentara    Objavljeno u: Fotogalerija

Ne znam da li će me život još koji put dovesti u Sarajevo, ali  taj me grad uvijek oduševi svojom toplinom i živošću.

Četrdesetak članova KSO Belveder-Kozala uputila se ka novinarsko-izdavačkoj kući AVAZ, koja se smjestila u AVAZ TWIST TOWERU. Na 142 metra visine stižemo liftom za nekoliko sekundi, gdje se pruža prekrasan pogled na Sarajevo.

Nakon visinskog razgledavanja spuštamo se do Bašćaršije, gdje nas simpatična vodičkinja upoznaje sa povijesno-kulturnim centrom Sarajeva  (Morić-han, Sahat-kula, Gazi Husrev-begova džamija, Saborna crkva-pravoslavni hram, rimokatolička katedrala Srca Isusova, Gradska vijećnica…).

Trud naše voditeljice nagradili smo buketićem cvijeća. Kako je izlet u Sarajevo trajao cijeli dan, imali smo vremena za degustaciju ćevapa i kolača.

Enza Matijević, KSO Belveder-Kozala

3 Komentara + Dodajte komentar

 • Veliki pozdrav svima koji su se potrudili da nam putovanje i boravak u banji vrućici ostane u trajnom sjećanju. prvi put sam putovala sa Vama i bilo mi je prekrasno. tesko mi je izdvoiti bilo što jer sve zaslužuje samo pohvale.
  Osoblje hotela, fizijatri i fizioterapeuti, kuhari , konobari, spremačice, ulažu ogroman napor kako bih nam uljepšali boravak i opravdali nase povjerenje, ali ničeg nebi bilo da nije vrijednih članica “kluba Belveder”
  Radujem se ponovnom druženju i putovanju, a do tada srdačan pozdrav svima sa koima sam se družila od; 16.03.- 26,03. 2014.

 • Divno, divno,Cure

  Samo tako i uzivajte, drago mi je za vas SVE

 • Presretna sam što sam bila dio ovog puta u Sarajevo i na izvoru “Vrelo Bosne” zaista je prekrasno i sve me oduševilo.
  Hvala organizatorima i Enzi koja je to putovanje lijepo opisala.
  Lijep pozdrav!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content