Izlet u Rastoke

Apr 26, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja

Klub umirovljenika Krimeja u suradnji s turističkom agencijom organizira  jednodnevni izlet u Rastoke 3.6.2017. 

Rastoke su nastale igrom prirode na utoku rijeke Slunjčice u rijeku Koranu. Po svom nastanku Rastoke su zapravo prvi uvod u Plitvička jezera. Za razliku od tih jezera Rastoke su posebne po tome što se u to bogatstvo zelenila po otočićima i hridima pred 300 godina ispreplelo ljudsko naselje s mlinicama žličarama. Zbog skladnosti povijesne, etnografske i graditeljske kulturne baštine Rastoke su 1969.god. upisane u Registar nepokretnih spomenika kulture Regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture u Zagrebu.

Nakon razgleda odlazimo do Josipdola u posjet mini sirani-OPG Miščević na bogatu degustaciju. Obitelj Miščević već se 25 godina bave proizvodnjom sira i dobitnici su raznih nagrada za kvalitetu i originalnost. Svi sirevi su proizvedeni bez konzervansa i aditiva.

Dolazak u Rijeku u večernjim satima.

Cijena izleta: 90,00 kuna

U cijenu je uračunat: prijevoz, ručak, degustacija sira u Josipdolu, predstavljanje sponzora izleta, lokalni vodič za Rastoke kao i ulaznica za Rastoke .

Prijave i uplate do 10.5.2017.

Informacije u Klubu umirovljenik Krimeja, Kumičićeva 50, Rijeka, ili na tel 051/422-374  od ponedjeljka-petka od 15:00-19:00 sati.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content