Izložba za Dane Sv. Vida

Jul 8, 2015 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Kreativne radionice Matice „Korak po korak“ održale su izložbu u sklopu Dana Sv. Vida.
U radionicama se okupljaju članice Matice umirovljenika (iako su i članovi dobrodošli) koje svoju kreativnost izražavaju kroz razne tehnike. Imamo likovnu radionicu, dekupaž/keramiku, stilistice (izrada nakita i ukrasnih predmeta) i „Pupe“, odnosno izrada lutaka.

6

Petnaestak članica se više puta tjedno okuplja u Klubu Srdoči ili u prostorijama Matice u Verdievoj ulici i kreativno koristi svoje slobodno vrijeme.

2

Njihov trud smo uspjeli valorizirati uključivanjem u projekt „Iskoristi dan, nemoj biti sam“ za koji su sredstva odobrena od Ministarstva socijalne politike i mladih.

1

U dogovoru s voditeljicama radionica, dogovorili smo se o održavanju nekoliko prodajnih izložbi tijekom trajanja projekta. Sredstva ostvarena prodajom bit će iskorištena za sudjelovanje u akciji „Palčić gore“ Kluba roditelja nedonoščadi „Palčići“.

3

Unatoč osjetnim vrućinama, naše mlade umirovljenice uljepšale su Korzo svojim izlošcima na štandu i predstavile svoje uratke. Sljedeću izložbu možete očekivati u povodu Međunarodnog dana starijih osoba 1.10.2015. Ovim putem vas pozivamo da podržite naše napore i rad kreativnih članica Matice umirovljenika grada Rijeke.

5

1 Komentar + Dodajte komentar

  • “Mlade umirovljenice” – pet plus

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content