Jesenja razglednica

Nov 17, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Da je jesen stigla uopće nema sumnje. Uzalud nas varaju mladenački kratki rukavi i po koja zraka stidljivog sunca. Priroda ima svoj program i ništa je ne može spriječiti. Želi nam se pokazati svake godine u svojim očaravajućim oblicima i bojama. Zeleno lišće obojiti u razne nijanse pa ih odbaciti da bi se grane mogle odmoriti i spremno dočekati proljeće.

Fotografija-0009

Tako se snop crvenog lišća popeo visoko na bor da ga svi vide a onda svakodnevno odbaci po koji list i tepih u parku postaje šarolik, ljep. Još kad ga umjesto sunca obasjaju kapi kiše zastane mi dah od te ljepote. Užitak popunjuje jutarnja tišina na praznom igralištu.

Fotografija-0010

I kod nas ljudi, priroda čini svoje . Uzalud nam što se osjećamo mladima i sposobnima za mnoge vesele aktivnosti, čak se i trudimo biti što aktivniji. No, kosa je sjeda, leđa pogrbljena, noge više nemogu ponesti nas željenom brzinom. Jesenja kiša čini nas pomalo tužnima, zatvaramo se u tople prostore naših klubova, družimo se, igramo društvene igre ili čitamo dnevni tisak.

Fotografija-0008

Tako ćemo i mi lakše provesti zimske dane pa zajedno s raspupanim granama drveća dočekati proljetno sunce koje nam svima znači izvor života.

Za klub Zamet
Meri M

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content