Jesenska čarolija

Oct 1, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Jesen je doba godine kada biljke pokazuju svu svoju raskoš. Željno išćekujući ovaj vikend, lijepu i sunčanu subotu iskoristila sam za posjet sajmu cvijeća u našem gradu. U šarenilu boja nastojala sam izabrati one koji bi najljepše ispunili vrt i ogradu moga balkona.

DSC08644

Zaista je bilo teško odlučiti se za one koje ću ponijeti kući jer bih najradije ponijela sve. Na kraju sam ipak odlučila da ću jesensko sivilo svoga vrta i balkona obogatiti krizantemama – kojih nazivaju kraljicama jeseni i kombinacijom maćuhica koje su idealne zbog svojih višebojnih cvijetova te razno raznim rozim, bijelim i crvenim ciklamama.

DSC08639

Nakon odabira sam sretno i zadovoljno krenula kući gdje sam s veseljem priounula sadnji kupljenoga cvijeća. Rezultat moga rada bio je baš onakav kakav sam i zamišljala. Krizanteme i maćuhice su u vrtu došle do izražaja kako sam i planirala i savršeno obogatile moj vrt i okućnicu u kojima ću nastaviti tijekom jeseni i zime uživati i planirati kako bi moj vrt mogao izgledati slijedeće godine.

K.S.O. „Vežica“

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content