Jeste li aktivni u mirovini?

Sep 14, 2022 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Pozivamo vas na sudjelovanje na besplatnim radionicama u sklopu projekta ‘RiGenerAkcija! – Aktivni u mirovini’. 

U sklopu EU projekta RiGenerAkcija! – Aktivni u mirovini koji Matica umirovljenika provodi u partnerstvu s udrugom Ri Rock, pozivamo Vas da se prijavite na besplatne radionice. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda. Dobra atmosfera i ugodno društvo na radionicama su dodatan bonus. :) 

Kako biste se prijavili na željenu radionicu, potrebno je da dođete u Maticu umirovljenika, u Kružnu ulicu 5, te sa sobom ponesete osobnu iskaznicu i rješenje o mirovinskim primanjima.

Šalter Matice umirovljenika otvoren je svaki radni dan od 8 do 11 sati. 

 

Nudimo Vam sljedeće radionice: 

  • Sviranje bubnjeva (početak: listopad 2022.)

Radionica će se odvijati dva puta tjedno, u grupi od 10 polaznika. Radionica će se odvijati u prostoru udruge Ri Rock, Music Box, na adresi Delta 5. Početak radionice sviranja bubnjeva planiran je za početak listopada, a o točnim terminima održavanja sve polaznike ćemo obavijestiti telefonskim putem. 

 

  • Sviranje električne i bas gitare (u tijeku)

Radionica sviranja električne i bas gitare odvija se dva puta tjedno, u grupi od 10 polaznika. Radionica se odvija u prostoru udruge Ri Rock, Music Box, na adresi Delta 5.  Ova radionica je već započela s izvođenjem, no i dalje primamo nove polaznike, koji se grupi mogu priključiti i naknadno. Sve novoprijavljene ćemo telefonskim putem ili na šalteru Matice umirovljenika obavijestiti o točnim terminima održavanja radionice. 

 

  • Radionica fotografije (početak: 6. listopada 2022.)

Radionica fotografije odvijat će se jednom tjedno, a sastojat će se od praktične i terenske nastave. Radionica se odvija u prostoru udruge Ri Rock, u Omladinskom kulturnom centru Palach, u grupama od 8 polaznika. Praktična nastava održavat će se online u prostorima centra Palach, a svaki drugi tjedan će se odvijati terenska nastava na različitim lokacijama u gradu. O točnim terminima radionice, polaznike ćemo obavijestiti telefonskim putem. 

 

  • Radionica keramike (početak: 1. prosinca 2022.)

Radionica keramike odvijat će se tri puta tjedno, utorkom, srijedom i četvrtkom od 9 do 12 sati, u grupama od 8 polaznika. Radionice će se odvijati u Kružnoj ulici 8, u prostorima Galerije Studentskog kulturnog centra. 

 

  • Rekreacija na otvorenom (u tijeku)

Rekreacija na otvorenom se odvija 3 puta tjedno, na 3 različite lokacije u gradu:

Utorak, Trsat (Vojno igralište) – od 8 do 9 sati

Srijeda, Zamet (košarkaško igralište) – od 9 do 10 sati

Petak, centar grada (Trg Riječke rezolucije) – od 8 do 9 sati

Ova radionica je već započela s izvođenjem, no i dalje primamo nove polaznike, koji se grupama mogu priključiti i naknadno.

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Bojana_ izuzetno dobra voditeljica rekreacije na otvorenom_ inovativna, motivirajuća ,s uvijek novim vježbama,
    prekrasnog osmjeha …sa *lakoćom navodi nas ka izvršenju ..tjelovježbi.
    Hvala ,Tanja

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content