Knjižnica u Klubu Zamet

Mar 13, 2013 od     6 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Uredili smo knjižnicu i otvorili pričaonicu. Nakon više godina ugošćavanja mnogih poznatih i manje poznatih pjesnika i pisaca ovog kraja sakupio se lijepi broj poklonjenih knjiga pjesama i humorističke proze. Uz ostale poklonjene knjige imali smo materijala kojeg je trebalo srediti, uvesti u evidencijsku knjigu i naći im mjesto na policama.

Naša je „knjižničarka” Mila to s ljubavlju napravila uz našu pomoć. Neke knjige smo poklonili, jer mjesta nikada dovoljno.  Časopisi iz prijašnjih godina, koje smo našli među knjigama, govore nam o već zaboravljenim aktivnostima naših članica. Kako je postao hit povratak u modnu prošlost, pokušat ćemo sa sadržajem tih časopisa zainteresirati naše mlađe članice.

DSC05850

Uz knjižnicu otvorili smo i pričaonicu, pa se svaki član svojom pričom  može vratiti u djetinjstvo i mladenaštvo. Za primjer evo jednog kratkog sjećanja:

„Kad sam imala 10 god. vidjela sam u šumi dva zečića. Pohvalila sam se prijateljici, ali mi ona nije vjerovala. Predložila sam joj da odemo zajedno, popnemo se na drvo i gledamo, sigurno ćemo ih vidjeti. Tri dana smo tako  išle u šumu, ali zečića nije bilo. Ljutila sam se na njih “Zašto su oni tako plašljivi? Pa nismo mi lovci da nas se boje?“

Tako mi prijateljica ni kasnije nije vjerovala, a mene je to jako povrijedilo.“

DSC05855

6 Komentara + Dodajte komentar

 • POŠTOVANE ČLANICE I ČLANOVI KLUBA!
  ISKRENO SE RADUJEM VAŠIM USPJESIMA, INVENTIVNOSTI, KOJA NAS VRAĆAJU U DJETINJSTVO, DA SVOJIM ISKUSTVIMA MOŽEMO IZMAMITI OSMIJEH, PRIČAJUĆI O DOŽIVLJENOM IZ TIH DANA.
  VAŠA VESNA MICULINIĆ PREŠNJAK

  • Zahvaljujemo se na lijepim riječima i pozivamo vas da nam se pridružite u našem klubu na jednoj večeri poezije.Pozdravljaju vas članovi kluba Zamet

 • Čestitam svim vrijednim rukama.

 • Dobra ideja da se uz knjižnicu aktivira i pričaonica! Zanimljivo!

 • AKO VI IMATE BORE JA SAM U CVIJETU MLADOSTI ,ALI BEZ OGLEDALA
  LIJEP ISRDAČAN POZDRAV ANITA

 • Sve čestitke knjižnici i pričaonici…..KLUBA ZAMET.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content