Međunarodni dan starijih osoba

Sep 29, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Međunarodni dan starijih osoba obilježava se 01. listopada 2021. godine

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, gradonačelnik grada Rijeke, gdin. Marko Filipović primio je predsjednike klubova Matice umirovljenika grada Rijeke i doma starijih osoba Kantrida.

Na skupu je nazočilo ukupno 16 predsjednika Klubova, te su zahvalili gradonačelniku na pomoći koju grad Rijeka i Odjel gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb pruža riječkim umirovljenicima.

U prigodnom obraćanju, gradonačelnik je pohvalio postignuća koje Klubovi pružaju riječkim umirovljenicima i starijim osobama te izrazio želju za daljnjom, još užom suradnjom.

Podsjećamo riječke umirovljenike da se još uvijek mogu prijaviti na kazališnu predstavu “Bura i Klobuk” koja se održava na sam dan starijih osoba, 01. listopada 2021. godine u 11,00 sati u Hrvatskoj čitaonici na Trsatu. Zbog ograničenog broja posjetitelja, obavezna je telefonska najava na broj tel. 212-109. Također, dana 02. listopada 2021. godine od 10,00-12,00 sati u parku Mlaka održavaju se susreti nona i nonića i njihovih unuka na kojima se prezentira zdrav način života i tjelovježbe.

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content