Mladi Škurinja željni sporta ponovo došli na svoje!

Mar 31, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Upravo iz Kluba umirovljenika Škurinja, vidjevši događanja na igralištu pokrenuta je inicijativa da se na malonogometnom  i košarkaškom igralištu postave reflektori, kako bi mladi ne smetano mogli koristiti igralište bez prisustva narkomana, koji su se okupljali na klupama uz igralište čim padne prvi mrak.

Reflektori su postavljeni i jedno kratko vrijeme je bilo u redu, no potom se pojavio problem naplaćivanja onima koji su htjeli igrati. Dakako, radilo se o samovolji osobe zadužene za paljenje i gašenje reflektora. Kad se za to saznalo oduzet je ključ elektro ormarića, no potom nastaju problemi razvaljivanja i uništavanja istog.

Grad je to jedno vrijeme popravljao i tada kada je to postalo apsurdno kao rupa bez dna i stalno razbijanje prestalo se popravljati. Svi smo bili uz mlade da se to riješi na način da se automatskim paljenjem i isto tako gašenjem, sredi da nema krivice ljudskog faktora na terenu. Mladi su tvrdili da to rade neki od stanara, a ne oni i to je trajalo sve do sada. Ponovo su mladi intervenirali preko tajnika Mjesnog odbora Škurinje i on im je obećao riješiti u roku tjedan dana, dok su mu oni dali rok da to završi za mjesec dana. I gle čuda, sedmi dan od dana obećanja pojavila se elektro-ekipa i obavila posao i sada automatsko gašenje i paljenje radi besprijekorno. Do kada će biti tako. vidjet će se.

No mladi Škurinja zahvaljuju se gradu Rijeci na pridanoj pažnji za njihov problem , a zahvali se pridružuju i penzići kluba Škurinje jer to koristi upravo njihovim unucima i unukama, a i ponekom praunuku i praunuci.

DSC05428

Na slici radnici na ruci vozila obavljaju završne radove postavljanja rasvjete.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content