Novo druženje u CTK

Jan 16, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Iz Centra tehničke kulture stigao je novi poziv na zajedničko druženje kojeg vam prenosimo u nastavku teksta. Pozivamo vas u subotu 18.siječnja u 10:00 sati u prostorije CTK-a, Školjić br. 6, na predavanje o javnim površinama u gradu Rijeci koje će održati dipl.ing.arh Bojan Bilić, arhitekt koji je zahvaljujući višegodišnjem iskustvu vođenja izrade PPU i GUP-a Grada Rijeke vrlo dobro upoznat s temom javnih prostora našega grada.

Kroz predavanje će se analizirati prostori kao što su lukobran, šetnice, lučka skladišta, te će se na temelju uspješnih svjetskih primjera pokazati kako oni mogu korisno prenamijeniti u skladu s novim vremenima.

Sa 2014. godinom počinjemo realizaciju četvrte godine  našeg projekta  Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli. U program za 2014. godinu nastojati ćemo ugraditi i vaše sugestije, na kojima vam zahvaljujemo.

Koristim priliku da svim sudionicima Projekta zaželim svako dobro u ovoj godini i ujedno da se zahvalim svima koji ste mi uputili lijepe čestitke za Božićne i novogodišnje praznike

Vidimo se u subotu i tome se veselim.

Srdačan pozdrav za CTK, Višnja Čandrlić.

CTK logo

Kontakt osobe i telefoni :

Diana Predrag, e-mail: diana.predrag@ctk-rijeka.hr, tel: 320-281.

Višnja Čandrlić, e-mail: visnja.candrlic@gmail.com  mob. 091/5021230

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content