Odmor u Makarskoj

Jul 1, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja

Članovi kluba KSO Belveder-Kozala odmarali su se u prelijepoj Makarskoj od 10. do 17. lipnja 2013. godine. Makarska se smjestila između poluotoka Sveti Petar i rta Osojava i najveća je luka između ušća Cetine i Neretve.

010

Iz hotela Biokovka , gdje smo bili smješteni , imali smo s jedne strane pogled na planinski masiv Biokovo (1762 m), a s druge strane na pješćanu plažu dugu oko 2 km i šetnicu obrubljenu borovima. Uz samu šetnicu nude se razni sadržaji od udobnih hotela, ugostiteljskih objekata do obilja zabave za djecu i odrasle.

005

Jednodnevni izlet iz Makarske organiziran je u Trsteno, 20-tak km od Dubrovnika, gdje smo razgledali Arboretum, najstariji hrvatski spomenik vrtne arhitekture i najstariji arboretum na svijetu.

Po vlastitoj želji, neki od nas posjetili su otok Brač, najveći srednjodalmatinski otok i najpoznatiju plažu na Jadranu – Zlatni ratT , dugačku oko tisuću metara.

Osim plivanja, sunčanja i šetnje, vrijeme smo aktivno provodili na jutarnjim vježbama, boćajući i plešući na terasi hotela.

043

Na povratku prema Rijeci bili smo na otoku Murteru i u predivnom Zadru.

Dani su nam prošli veoma brzo, ali se veselimo ponovnom susretu na otoku Lošinju, gdje ćemo boraviti,  punih deset dana, u lječilištu Veli Lošinj od 26.8 do 5.9 2013.godine.

Pozivamo vas da nam se pridružite !

033

 

Enza Matijević , KSO Belveder – Kozala

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Dobar dan, Enza. Vidim tek sad sam dosla od drugog putovanja: Lago de Garda- Italia. Pa kako citam sve vise i vise mislim, Boze al nam je bilo ljepo. I opet bi isla. Ljepo si opisivala a za Losinj voljele bi doc jako rado. Ljep pozdrav- Zara

    • Pridruži nam se , Zara , i u Lošinju. Lijep pozdrav !

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content