Opatija na drugi način

Jun 24, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Upoznajmo svoj grad, ali i neke druge.

Volonteri Centra za tehničku kulturu u sklopu programa „Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli“ ovaj Vas put vode na izlet u grad Opatiju. Radi se o jednom od onih gradova u okolici Rijeke kojeg svi poznajemo te smo ga posjetili nebrojeno puta, no ipak postoje mnoge stvari koje o njemu ne znamo. Obilazak „kraljice Jadrana“, kako je nekada od milja zovemo, ove je godine posebno zanimljiv budući da Opatija slavi 170 godina turizma te se zaista radi o pravom trenutku za učenje o njenoj bogatoj povijesnoj, kulturnoj i turističkoj baštini.

Opatija - slika HTZ-a

Obilazak će se održati u subotu, 28. lipnja, a započeti će u 10:15 sati ispred opatijske gradske tržnice gdje će vas dočekati stručno vodstvo, gđa. Željka iz TZ Opatije.
Do Opatije će se krenuti javnim međugradskim prijevozom (autobusom Autotroleja linije 32). Autobus sa Jelačićevog trga kreće u 9:40, te će tamo biti i mjesto okupljanja grupe. Naravno, ukoliko netko tako želi, može i samostalno doći u Opatiju osobnim automobilom ili ranijim autobusom (koji iz Rijeke kreće u 9:05) te se priključiti u 10:15 ispred opatijske tržnice.

Informacije o cijenama autobusnih karata:
-cijena autobusne karte („cvikalice“) za one koji nemaju pokaznu kartu: 26 kn (kartica za tri zone za dva smjera)
-cijena autobusne karte za one koji imaju pokaznu kartu za 1. zonu: 21 kn (kartica za dvije zone za dva smjera)
-umirovljenici koji imaju pokaznu kartu vožnju ne plaćaju

Radi ograničenja grupe, mole se  zainteresirani  da svoj dolazak potvrde do srijede, 25. lipnja u 12:00 sati mailom na diana.predrag@ctk-rijeka.hr. Prijave se primaju do popunjenja grupe.

Volonteri CTK vesele se Vašem dolasku i zajedničkom druženju u Opatiji!

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content