Ostvarivanje prava članova Royal osiguranja

Jan 21, 2015 od     12 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Socijalno-pravna zaštita

Prenosimo obavijest Kluba umirovljenika Royal osiguranja. Klub umirovljenika Royal osiguranje međugeneracijska solidarnost Rijeka obavještava sve svoje članove, kao i ostale zainteresirane, da pokreću postupak za ostvarivanje svojih prava putem suda.

vaga pravde

Umirovljenici koji žele da ih se zastupa mogu se prijaviti u prostorijama kluba Royal, Verdieva 10, u utorak 27.1. i četvrtak, 29.1. od 10:00 do 12:00 sati. Sa sobom moraju donijeti sporazum o prestanku radnog odnosa te točne podatke o dužini radnog staža kod poslodavca prije prestanka radnog odnosa i mjesečni iznos rente dobivane od Royal osiguranja.

Uz navedeno, potrebno je dati osobne podatke te obavezno OIB i potpisati suglasnost za zastupanje.

12 Komentara + Dodajte komentar

 • Isti problem muci i ostale umirovljenike ali nazalost nigdje drugdje, osim u Rijeci, nema Kluba umirovljenika Royal mirovinskog osiguranja. Ja sam osobno zainteresirana ali kako zivim u Zagrebu nisam u mogucnosti doci u Rijeku. Zbog toga bih Vas molila ako postoji tel. broj za kontakt, e-mail adresa ili fax na koji bih poslala svu gore navedenu dokumentaciju. Osobno mislim da trebamo sto prije podici tuzbe kako se imovina Royal osiguranja ne obezvrijedi i/ili potrosi te time dovede na 0,00 kn.

  • Ostavljamo vam broj telefona predsjednika Kluba umirovljenika Royal osiguranja. Gospodin je Mustafa Zaklan i možete ga dobiti na telefon 091/5478278. Pozivamo vas da kontaktirate gospodina Zaklana i informirate se o mogućnostima koje vam se nude.

 • Hvala lijepo na informaciji. Vi ste zapravo jedini koji pratite problematiku nas panzionera vezano uz Royal osiguranje. Jedino preko Vas dolazila sam do, za mene, vaznih informacija. Zagrebacke novine su katastrofa po tom pitanju.

 • Ja sam da pričekamo Sabor 53 točku kad smo na redu,onda poslije njihove udluke odlučiti,jer ako odluka bude pozitivna nema smisla trošiti novac na pravnike,jer znamo koliko to košta a nije rečeno da ćemo dobiti parnicu,pravnicima je u interesu da nas zastupe zbog zarade njihove a nije rečeno da ćemo dobiti,zato razmislite prije nego što bacate novac koji ga nemamo dovoljno,čekajmo odluku Sabora!!!

 • Poštovani, iz Kluba…Rijeka,
  Od studenog 2014., “hodam” po Zagrebu, tražeći kome da se pridružim za utuženje “Royal”-a a nisam u mogućnosti samostalno ih utužiti, i tek sam danas to pročitao. Žalosno je što su mi odgovorili iz Kluba iz Koprivnice:”…da, čuli smo da su mirovine umanjene”, a iz Kluba…iz HEPa još manje utješan odgovor: “…nismo o tome…, rekao nam je gospodin Hrelja da će Stranka umirovljenika podržati oštećene neisplatom naknade od Royal-a”. Pridružujem se utuženju, i to čim prije, i već sutradan ću zvati Klub u Rijeku za dostavu dokumenata, jer živim u Zagrebu.
  Uz pozdrav!

 • Pozdrav iz Zagreba. I ja sam jedan od korisnika slavnog Rojal osiguranja.
  Naravno da ću se priključiti ovoj inicijativi, makar mislim da ništa od toga.

  • organizirajte nas i u zagrebu idemo i mi postaviti šator.

 • Poštovani,
  Moja majka je kao nasljednica nakon očeve smrti postala također korisnica Royala. Živimo u Slatini, Virovitičko – podravska županija, Kod nas nije nitko organiziran kao što ste se vi organizirali, pa me zanima može li mama dobiti informacije od vas i vama se na neki način priključiti u potraživanjima?

  • Savjetovali bismo vam da se obratite predsjedniku Kluba umirovljenika Royal osiguranja i od njega saznate više informacija. Gospodin je Karlo DelZotto, 091/4000943.

 • Poziv svim umirovljenicima Royal osiguranja Zagreb da se povežemo i prosvjedujemo, a sadašnjoj vladi ne dati glas , jer godinu dana nije u stanju riješiti stanje nelikvidnosti Royala.

 • Postovani,

  Radila sam u Ericsson-Tesli 30 God,a 5 godina mi je moja RO, dokupila staz,tako da sam imala punu zasluzenu mirovinu, IMALA!
  Taj dio mirovine sam primala preko Royal -a.????

  Molim vas odgovor od kompetentne osoba dali ce se taj dio mirovine ikada vise isplacivati, ili je to popala maca bez ikakvog objasnjenja,

  Hvala

  • Poštovana,
   sugeriramo vas da nazovete predsjednika Kluba umirovljenika Royal osiguranja, koji je nedavno imao niz aktivnosti vezano uz slična pitanja. Karlo Del Zotto, 091/4000943.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content