OTKRIJTE NAM SVOJE ŽELJE

Apr 30, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Dragi članovi, otkrijte što vam najviše nedostaje te o čemu razmišljate, što planirate, čemu se najviše veselite i što ćete prvo napraviti kada pandemijska ograničenja konačno prestaju.

Napišite nam par riječi o tome na naš mail udruga_umirovljenika@ri.t-com.hr

Nikad se ne zna…

Možda netko pomogne da vam se i ostvare!

 

 

         Izlet u prirodu    

         Kad sve zabrane, zatvaranja, maske i ograničenja budu iza nas, želim jedan veseo izlet u prirodu. Ne jako daleko, sat-dva busom, ipak smo mi “curice” komotne, ne da nam se dugo putovati, negdje u lipnju ili srpnju. Naravno, optimist sam. inače ne bih ni pisala, a još manje planirala jedno takvo druženje. Računam da bi nas se moglo skupiti pet do šest raspoloženih penzićki, svakako ne manje od tri do četiri. Jedan lijepi piknik na livadi, blizu kakvog slapa, to mogu biti i slapovi Krke u Nacionalnom parku Krka, planinarski dom na Velebitu ili jednostavno slap u Lovranskoj dragi.

Malo hodanja, a puno odmaranja, improvizirani stol,  kakva veća deka, ili više manjih, par košarica sa sendvičima, salatom, nešto voća, a naravno i kava boca dobrog vina ili pokoje pivo, pa kako tko volim ili može. Ako bi nam se pridružili i “dečki”, njih možemo zadužiti za roštilj…. A onda samo uživati na suncu, pričati, kartati, pjevati, šetati. ma svatko neka radi što voli…..

 A kao šlag na torti, spomenut ću još jedan prekrasan izlet, kojeg si već jako dugo želim, i prije i poslije korone…..do Kornata, ali to su već “muzičke” želje…

  Maja Herbst

 

Vesele nas male stvari

U ovo nenormalno vrijeme jako nam nedostaje naše druženje u Klubu, na kavi, u šetnjama, zajedničko vježbanje, pjevanje u zboru, razne proslave u Domu umirovljenika, izleti. Što možemo planirati? Čekamo kraj ove nesretne korone, pa ako preživimo, vidjet ćemo.

Vesele nas i male stvari. Jedva čekamo da sve ovo prestane i da možemo živjeti kako Bog zapovijeda. 

Članovi KSO Potok

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content