Pikadorice i informatičarke

Mar 25, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

U  Klubu starijih osoba „Belveder-Kozala“ se uvijek nešto događa. Utorkom nakon gimnastike okupi se poveće društvo i marljivo treniraju pikado. Vrijedne pikadorice vrlo ozbiljno shvaćaju  tu aktivnost. Redovite su na treninzima, tako da svaki trening je i neka vrsta natjecanja. Bilježe se postignuti rezultati, i na kraju proglašavaju pobjednici.

U prostorijama kluba imamo na raspolaganju za članove i kompjutere, u kojima je pohranjeno jako puno slika i video uradaka sa raznih izleta, događanja u našim prostorijama  i ostalih aktivnosti našeg kluba. Uvijek ima zainteresiranih da pogledaju te sadržaje.

P3180060

Međutim u našem klubu imaju mogućnost i osnovne edukacije oni članovi koji bi željeli steći  najosnovnije znanje za korištenje te moderne tehnologije. Neki od njih imaju kod kuće kompjutere pa žele steći osnovno znanje da se mogu uz svoje mlađe ukućane i oni služiti njima. Kod nas u klubu ima nekoliko osoba koje su uvijek na raspolaganju da svoje skromno znanje prenesu svakom zainteresiranom i da ga upute u osnove rada na kompjutoru. Ima nekoliko naših članova koji su poslije te osnovne poduke postali  pravi „surferi“ a nekima je tako stečeno znanje bila dobra osnova kad su se prijavili na pravi tečaj informatike.

P3180059

Redovito obavještavamo, naročito nove članove o tome i imamo odaziva. Svaki zainteresirani član je dobrodošao i posebno nam je zadovoljstvo kad se klupski kompjutori koriste.

Ivanka Žunić, KSO Belveder-Kozala

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Najčešće i najviše strpljenja u prenošenju znanja o osnovama informatike u našem klubu ima gospođa Ivanka Žunić! Zahvaljujem joj u ime svih članova!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content