Planinari su uhvatili malo sunca

Feb 18, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Nakon velikog broja kišnih dana došla je ova subota bez kiše a Penzići su to dobro iskoristili i izašli na šetnicu da provedu vrijeme na zraku, rekreaciji i druženju.Tako je PD Transverzalac poveo planinarsku sekciju Matice na šetnici dugu oko 13 km, s visinskom razlikom ukupno oko 400m. Staza je od Kukuljani kroz Jurišinski jarak – Studenu za Saršone – Drenova i do Škurinja.

fotografija1877_001

Prisutno je bilo 25 osoba. Krenuli smo u 8:30 sati s Delte, pa do Škurinja na autobus linije 5. Lijepo amo proveli cijeli dan i nailazili na procvjetalo cvjeće, vjesnike proljeća, visibabe, ljubičice, jaglace i kukurijek i tada smo se veselili kao mala djeca.

fotografija1883_001

Vodiči Pantoš, Mijo i Radivoje odradili su svoj posao onako kako treba, bez primjedbi prisutnih penzića i nekoliko polupenzića.

Predsjednik PD Transverzalac Radivoje Mitrović

fotografija1875_001

1 Komentar + Dodajte komentar

  • žalim,što nisam prisustvovovao,no kako sam bio sa društkrenuvom u četvrtak,u zaleđu crikvenice (Grižanama).vraćajuči se, zapali smo u blato,te sam pomislio da će naas to dočekati i na putu prema studenoj. pozdrav svima !Vjerujem da ćemo se vidjeti u subotu.Rade,članarinu sam platio za 2014,u kružnoj.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content