Ples pod maskama u OŠ Belvedere

Feb 6, 2013 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Tijekom prijepodneva u ponedjeljak 4. veljače  u školi Belvedere bilo je izuzetno bučno i veselo. Vladale su maškare.

maškare u školi

Na poziv učenika i učiteljica I-IV razreda osnovne škole Belvedere osam članica Kluba „Belveder-Kozala“, Doma Kantride, odazvalo se pozivu da sudjeluju u školi na maškaranim događanjima najmanjih.

maškare u školi2

Na sličicama se vidi sve šarenilo koje priliči ovom događaju, a ni „seniorke“ nisu zaostajale u svojim kreacijama. Ovo je škola koju su pohađale i one kada su bile u njihovim godinama. Dobile su zadatak da ocijene cjelokupni događj,  a i maske. Bilo je teško ali je ipak iz svakog razreda izabrana po jedna maska. Za ovaj trud sa djecom su podijelile vrlo ukusne  fritule  ponuđene iz školske kuhinje.

maškare u školi4

Ovo nije bio naš prvi susret, jer smo već i do sada objavljivali neka događanja. Slijedeći susret zakazujemo na izložbi kreativnih radova članova i članica klubova Doma Kantride na Valentinovo 14. veljače  u 11 sati, u Dvorani mjesnog odbora na Kozali, kao dio međugeneracijske suradnje.

4 Komentara + Dodajte komentar

  • Pa to je to; Aktivni clanovi “BELVEDER” – SVAKA VAM CAST.CURE!!!!

  • Maškare su pri kraju,a već se veselimo druženju za Valentinovo.14.2.2013. sa učenicima i učiteljicama osnovne škole “Belvedere”.

  • Maškare su pri kraju,a već se veselimo druženju za Valentinovo…

    • Molim uredništvo da izbriše ovaj moj zadnji komentar…Hvala!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content