Plesna subota

Apr 29, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Zabava i ples stanuju u Klubu Zamet.

Zabavna je večer u klubu na Zametu. Za početak, samo jedna plesačica, pa dvije i uskoro parovi.
Najednom se stvorila kolona, uz smijeh i poskakivanje krenula kroz salu pa nastavila u slijedećoj prostoriji i natrag. A među njima, jedan muškarac. Samo jedan hrabar iako ih je u susjednoj prostoriji bilo više. Našla su se i dva poklopca koji su udarajući određivali ritam kretanja.

mini-DSCN0487
Najednom je kolona stala i razmaknula se. U sredini je ona, najstarija, i kako sama kaže, bolesna. Bole ju leđa uvijek, ali ne večeras. Večeras pleše sama, neumorno. Postaje joj vruće, skida bluzu, a prijateljica, zabrinuta za njeno zdravlje ili … prebacuje joj šal preko golih ramena. Čudimo se i divimo koliko je brza, pokretna, vesela.. a njoj najednom dosadilo i samo se spusti na stolicu. Bravooooo!!! Joooš !!! Ali nema više.
A onda malo tišine i poezija. Ljubavna, proljetna i na kraju o ženama. Svi slušamo i očekujemo još kad pjesnikinja u smijehu uzvikne: “Idem malo čitati našim muškarcima“

mini-DSCN0463
Spremamo se za drugi dio plesa, kad se iz prostorije začuje smijeh. Pjesnikinja ih je uspjela nasmijati i uključiti u našu zabavu . Dobro se je dosjetila kako ih zainteresirati – pričama o ženi ili možda o kartama? Što god da  je …uspjela ih je zabaviti.
Uz šaljive priče i muziciranje naših gostiju završila je i ova zabavna subota.

mini-DSCN0469
Za klub Zamet
Meri M

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Mi smooth u Delnicama, ja cekam pastrvu za rucak.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content