Popisivači i kontrolori za popis stanovništva

Aug 30, 2021 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno

Državni zavod za statistiku (DZS)  uputio je javni poziv za posao popisivača/kontrolora na popisu stanovništva koji će se provoditi od 27. rujna do 17. listopada.

 

Želite li biti popisivač ili kontrolor u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva javite se na javni poziv Državni zavod za statistiku (DZS)  putem kojeg se traže osobe zainteresirane za posao na popisu stanovništva koji će se provoditi od 27. rujna do 17. listopada.

Popisivanje u navedenom razdoblju zahtijeva pun dnevni angažman popisivača i kontrolora (uključujući subote i nedjelje) te je nužan preduvjet da kandidat za popisivača ili kontrolora nema drugih poslovnih/školskih obveza.

Zainteresirani kandidati za sudjelovanje u Popisu trebaju  popuniti prijavu za popisivača/kontrolora. Dok će popisivači kroz osobne intervjue sa stanovništvom uz pomoć elektroničkih uređaja obavljati popis, kontrolori su zaduženi za nadzor rada određenog broja popisivača i daju im smjernice za rad tijekom trajanja popisa.

Bodovnu prednost će uz osnovne uvjete koje trebaju zadovoljiti imati kandidati s višom razinom obrazovanja, iskustvom rada na prijašnjim popisima, kao i nezaposleni i studenti, ali i oni koji imaju mogućnost korištenja vlastitog prijevoznog sredstva.

 

Poveznica za prijavu:

 

https://popis2021.hr/

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Neznam šta staviti u komentar osim da se želim prijaviti za popisivača stanovništva pa i za kontrolora popisa lijepi pozdrav

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content