Posjet Kastvu

Oct 9, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Izleti i putovanja, Kultura i zabava

Prenosimo obavijest iz Centra tehničke kulture o nastavku programa “Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli”. Drage naše korisnice i korisnici, u sklopu programa “Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli” u listopadu – mjesecu Bele nedeje, belice i kestena – organiziramo posjet gradu Kastvu. Stoga Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite u obilasku ovog zanimljivog grada i njegovih znamenitosti uz stručno vodstvo Alide Lešnjaković, pripravnice Turističke zajednice grada Kastva i bivše volonterke našeg programa.

DSCN0329

Obilazak će se održati u subotu, 11. listopada 2014., a službeno će započeti u 10:00 sati ispred kastavske gradske lože.
Do Kastva ćemo putovati javnim međugradskim prijevozom – autobusom Autotroleja linije 18 koji s autobusne stanice na Delti polazi u 9:15 sati. Okupljanje grupe bit će na autobusnoj stanici linije 18 (Delta) u 9:00 sati. Naravno, ukoliko netko želi, do Kastva može doći i osobnim automobilom te nam se pridružiti nešto prije 10:00 sati ispred kastavske gradske lože.

DSCN0338

Informacije o autobusnim kartama:
-cijena autobusne karte za one koji nemaju pokaznu kartu: 26 kn (3. zona)
-cijena autobusne karte za one koji imaju pokaznu kartu za 1. zonu: 21 kn
-umirovljenici koji imaju pokaznu kartu ne plaćaju vožnju

Radi ograničenja grupe, molimo zainteresirane da nam svoj dolazak potvrde do petka, 10. listopada, u 13:00 sati mailom na diana.predrag@ctk-rijeka.hr. Prijave se primaju do popunjenja grupe.

Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:
Diana Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Hvala na pozivu.Žao mi je da neću bit svama idem na izlet sa penzionerima Kastav u Zagorje.Zabavite se lijepo.pozzz

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content