Posjet Mošćenicama

Apr 24, 2015 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja, Kultura i zabava

Uu sklopu programa Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli ovaj mjesec CTK za vas organizira posjet gradiću Mošćenicama. Slijedi njihova obavijest.

Posjet će se održati ove subote, 25. travnja 2015. s početkom u 10:00 sati. Uz stručno vodstvo, prošetat ćemo se ovim srednjovjekovnim utvrđenim gradićem i upoznati se s njegovom poviješću i znamenitostima.

Mošćenice006

Organizirano vodstvo po Mošćenicama naplaćuje se simboličnih 15,00 kn, a uključuje i malo iznenađenje :). Molimo sve građane da pripreme sitne novce i odgovarajući iznos kako bismo što brže i efikasnije riješili taj dio posla i što više vremena proveli uživajući u otkrivanju Mošćenica.
Do Mošćenica ćemo putovati međugradskim autobusom linije 32 (zona 4), koji kreće s autobusne stanice na Jelačićevom trgu, te će okupljanje građana bit na istoj stanici u 8:15. Kao i uvijek, ukoliko netko planira doći u vlastitom aranžmanu, grupi se može pridružiti u Mošćenicama nešto prije 10:00 sati.

mošćenice

Cijene autobusnih karata za zonu 4:
-za građane bez pokazne karte: 30,00 kn (uključuje oba smjera)
-za građane s pokaznim kartama za 1. zonu: 26,00 kn (uključuje oba smjera)
-za građane koji imaju godišnje pokazne karte za umirovljenike (65+): vožnja se ne naplaćuje
Savjet je građanima koji moraju kupiti kartice da to učine prije našeg okupljanja, na kiosku (budući da je tako kupljena kartica jeftinija od one kupljene u autobusu).

NAPOMENA
Za sve građane koji će s nama do Mošćenica putovati autobusom, važno je napomenuti da autobus iz Mošćenica prema Rijeci kreće tek u 14:50 (radi se o voznom redu vikendom i autobusi su zaista rijetki), što znači da ćemo nakon obilaska, koji će trajati oko 1 sat, imati dosta slobodnog vremena. Možete ga provesti, prema individualnim željama, u dodatnoj šetnji po Mošćenicama, na kavi ili ručku u mjesnom restoranu, ili se možete prošetati do Mošćeničke Drage (šetnja nizbrdo traje oko 40 minuta) te tamo pričekati autobus. Također smo u kontaktu s lokalnim taksistom te će se oni građani koji to budu htjeli do Mošćeničke Drage moći i odvesti autom, u individualnom dogovoru s vozačem. Cijene vožnje taksijem do Mošćeničke Drage se kreću oko 15 kn, a o svim detaljima o ovoj varijanti obavijestit ćemo vas na početku samog obilaska.

CTK logo

Za sudjelovanje u subotnjem obilasku nije potrebna posebna najava ili potvrda dolaska. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:
Diana Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539
Nada Turk, nadaturk55@gmail.com, mob. 091/763-4517
Branka Turčić, brankaturcic@yahoo.com, mob. 091/788-2493

Veselimo se druženju u subotu!
Vaš CTK Rijeka

Diana Predrag, mag.hist.art.
E-mail: dpredrag@ctk-rijeka.hr
Tel: +385 51 320 281
Fax: +385 51 338 531
www.ctk-rijeka.hr

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content