Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2014. godinu

Apr 4, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno

Pozivaju se građani Grada Rijeke, ovlašteni predstavnici suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada i udruge građana da podnesu svoje prijedloge za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture. Prijedlozi će se primati u sjedištima mjesnih odbora, od 2. do 20. travnja 2013. godine.

Grad Rijeka – Odjel za gradsku samoupravu i upravu – Direkcija za mjesnu samoupravu obavještava građane, ovlaštene predstavnike suvlasnika stambeno-poslovnih objekata i udruge građana da se u sjedištima mjesnih odbora u razdoblju od 2. travnja do 20. travnja 2013. godine zaprimaju prijedlozi za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture (mali komunalni zahvati – akcije) za 2014. godinu.

Predlagati se mogu manji komunalni zahvati kao što su: izgradnja dječjih igrališta, uređenje zelenih površina, parkirališta, postave autobusnih čekaonica, postave tijela javne rasvjete, asfaltiranje nerazvrstanih cesta, uređenje kolnika, izrada nogostupa, odvodnja oborinskih voda, uređenje prometne signalizacije i tehničkih elemenata cesta, sanacija divljih deponija i sl.

Detaljne informacije pročitajte na priloženom linku:

http://www.rijeka.hr/ZapPriKomprioritetaza14

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Dragi penzići, sudjelujte i dajte prijedloge ! U svakom dijelu grada ima nešto za obnoviti ili izgraditi.
    Skloni smo samo kritizirati , ali treba se uključiti i u druge radnje oko izgradnje našeg grada!

  • U ulici pomerio odnosno pokraj starog riječkog rodilišta stoje vrtovi i jedna kuća u dosta lošem stanju i to jako dugo vremena , a naši gradski oci vjetovatno ne mare .Ja bi rado uredila vrt i tako pridonijela lijepom izgledu našeg grada. Bilo bi lijepo vidjeti uredan vrt i čist park ispred. Ili kad ja i moj suprug šećemo šumom iznad Pulca ima toliko njiva i livada da bi mogli napraviti puno veće i lijepše vrtove nego grad Njujork .Kako u gradu ima dosta mlađi panzića vjerujem da bi bili oduševljeni tako jednim urednim vrtom i zelenilom koji bi koristio , ne samo svakom po na osob , nego i zdravijoj populaciji naraštaja i urednijom i lijepom izgledu grada .

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content