Predavanje “Novosti o Rijeci u doba renesanse”

Sep 23, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Prenosimo vam poziv iz Centra tehničke kulture koji nastavlja svoj zanimljiv program upoznavanja Rijeke.
Dugo toplo (točnije, prohladno i kišno) ljeto se polako približava kraju, što znači da je odmoru kraj, ali i da je vrijeme za nove aktivnosti programa “Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli”.

Stoga Vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite na predavanju “Novosti o Rijeci u doba renesanse” koje se održava u sklopu ciklusa predavanja pod nazivom “O baštini u vijećnici”. Predavanje će se održati u srijedu, 24. rujna 2014., u Gradskoj vijećnici, s početkom u 19:00 sati.

Projekt “O baštini u vijećnici – ciklus javnih predavanja o spomenicima Rijeke” provodi Katedra za umjetnost ranog vijeka pri Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Rijeci, uz podršku i suradnju Grada Rijeke. Cilj je projekta javnosti prezentirati spomeničku baštinu Rijeke i okolice iz razdoblja od 15. do 19. stoljeća, s kojom šira javnost još uvijek nije dovoljno upoznata.

Guvernerova palača

U sklopu predavanja čitavu se godinu održavaju predavanja različitih tema, a predavanje kojemu ćemo prisustvovati u sklopu našeg programa – pod nazivom “Novosti o Rijeci u doba renesanse” – održat će izv.prof.dr.sc Marijan Bradanović s Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Rijeci.
Mjesto okupljanja za sve zainteresirane bit će ispred zgrade Gradskog poglavarstva (na adresi Korzo 16), u 18:45 sati.

Grad Rijeka uz cvijeće

Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:
Diana Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539

Radujemo se ponovnom druženju!

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content