Predavanje: “Prava iz sustava socijalne skrbi”

SOS Rijeka-Centar za nenasilje i ljudska prava poziva Vas na interaktivno predavanje o pravima iz sustava socijalne skrbi koje će se održati u četvrtak, 28. 09. 2017. godine  u 18 sati u Klubu sušačana (Franje Račkog 1b). 

Poštovani/a,

pozivamo Vas na interaktivno predavanje koje će se održati u četvrtak, 28. 09. 2017. godine  u 18 sati, namijenjeno osobama starije životne dobi koje se žele informirati o dostupnim im pravima iz sustava socijalne skrbi, ali i drugim zainteresiranim građanima/kama. Predavanje će održati Ružica Ninić, diplomirana socijalna radnica, voditeljica odjela za odrasle osobe u Centru za socijalnu skrb Rijeka.

Cilj predavanja je edukacija i informiranost o pravima iz sustava socijalne skrbi, koja prava Vi ili Vama bliske osobe možete ostvariti iz sustava socijalne skrbi, koji su uvjeti  za ostvarivanja novčanih i drugih prava iz sustava socijalne skrbi i/ili kome se i kako obratiti u svrhu ostvarivanja istih.

Predavanje se održava u sklopu projekta „Mudrošću protiv nasilja nad najmudrijima“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi udruga SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava s partnerima i suradnicima, s ciljem informiranja osoba starije životne dobi i drugih osoba te podizanje razine znanja o pravima iz sustava socijalne skrbi. U sklopu projekta, u udruzi SOS Rijeka dostupno je i besplatno psihološko savjetovanje osoba starije životne dobi koje su žrtve nasilja te besplatno pravno savjetovanje u vezi ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju, nasilja nad osobama starije životne dobi te prava iz sustava socijalne skrbi.

Ako Vas zanimaju odgovori na ova ili druga pitanja o pravima iz sustava socijalne skrbi pridružite nam se na besplatnom interaktivnom predavanju koje će se održati u četvrtak, 28. rujna 2017. godine u 18 sati u Klubu Sušačana (Račkoga 1b).

Više informacija dostupno je putem e-maila: pomoc@sos-rijeka.org ili na broju telefona 051 211 888.

Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt osoba:

Iva Čatipović, koordinatorica i savjetnica za pravna pitanja,  099 311 888 0

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content