Predstavljanje socijalnog program Grada Rijeke

May 20, 2015 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Socijalno-pravna zaštita

Prijavite se za sudjelovanje u predstvljanju Socijalnog programa Grada Rijeke u Matici umirovljenika.

Socijalni program Grada Rijeke provodi se od 1993. godine kako bi se dodatno zaštitio socijalno najugroženiji dio stanovništva: korisnici pojedinih oblika državne socijalne skrbi, kućanstva s niskim prihodima, umirovljenici s niskim mirovinama, određene kategorije osoba s tjelesnim ili intelektualnim oštećenjem, kronično oboljelih osoba, dobrovoljnih darivatelja krvi i stradalnika iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, te korisnici dječjeg doplatka i udomitelji djece. 

rijeka zdravi grad

 

Pozivamo Vas na predstavljanje projekata i programa koje Grad Rijeka, Odjel gradske uprave sufinancira u 2015. godini kako bi bili što pristupačniji građanima Rijeke. Predstavljanje će se održati u srijedu, 2.6.2015. u 11:00 sati u Klubu Centar u Kružnoj 5. Predstavljanju će nazočiti gđa. Ankica Perhat, pročelnica Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke sa suradnicima.

Prijave za sudjelovanjem primamo u Matici umirovljenika grada Rijeke, putem e-maila, telefona i osobnim dolaskom. Broj sudionika je ograničen.

Predstavit ćemo i socijalne mjere i usluge namijenjene osobama starije životne dobi. Također, provest ćemo Vas kroz e-savjetnik Socijalni program Grada Rijeke na internetskim stranicama Grada Rijeke kako biste dobili uvid o tome kako u svakome trenutku sami možete doći do pouzdane i precizne informacije o socijalnim pravima koja eventualno možete ostvariti.

socijalni kalkulator_esavjetnik

Očekujemo vas u Kružnoj ulici!

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content