Pridružite se projektu Rast(anak)!

Feb 14, 2023 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Psihologija

Što za tebe znači rastanak? Više o projektu, ciljevima i kako se uključiti u nastavku teksta.

ŠTO ZA TEBE ZNAČI RASTANAK?

Nitko ne voli rastanke, većina ih pokušava izbjeći ali događaju se svakodnevno, a da toga možda nismo ni svjesni. Rastajemo se od ljudi, stvari, poslova, ideja, planova, pojedinog načina života…

Projekt Rast(anak)“ transmedijski je projekt u sklopu diplomskog projekta na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu koji se bavi različitim vrstama i poimanjima životnih rastanaka te između ostalog uključuje i digitalnu zbirku tekstova “Neispričani rast(anci)”.

Ovaj projekt želi pružiti platformu za anonimno dijeljenje različitih priča o rastancima. Cilj je prikupiti inspirativne priče, ali i otvaranje platforme za sigurno i anonimno dijeljenje iskustava o kojima se inače ne govori javno.

Na stranici projekta će se tako moći pronaći iskustva ljudi koji su proživjeli rastanke slične onima koje ste možda proživjeli i sami, a anonimnim dijeljenjem vlastitih iskustava rastanaka i sami možete pomoći nekome da u vašim pričama prepozna sebe.

Na stranici projekta se nalaze i sve upute koje vam mogu pomoći u pisanju: https://rastanak.com/

Hvala vam što ste izdvojili vrijeme i podijelili svoju priču o rastanku te na taj način pomogli u realizaciji diplomskog projekta studentice Produkcije na Akademiji dramske umjetnosti! 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content