Projekt „Učim. Hodam. Osjećam.“ – Predavanja i radionice emocionalne podrške

Oct 6, 2022 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

U sklopu projekta „Učim. Hodam. Osjećam.“ , dana 13.10.2022.godine započeti će predavanja i radionice emocionalne podrške na temu osnova bihevioralno kognitivne terapije koja je znanstveno dokazana kao koristan terapijski pravac u tretmanu tipičnih problema s kojima se suočavaju osobe treće životne dobi: depresija, anksioznost,usamljenost, društvena izoliranost.

U sklopu predavanja, organizirat će se razne grupne aktivnosti sa ciljem osiguravanja pravovremene informacije te podrške starijim osobama u kriznim situacijama, nošenju sa teškoćama ili prevenciji poteškoća mentalnog zdravlja.

Planira se provedba predavanja i radionica (online i uživo)  psihologa i sličnih stručnjaka za starije ali i za članove obitelji.

Projekt „Učim. Hodam. Osjećam.“ (UP.04.2.1.11.0094) provodi Matica umirovljenika grada Rijeke zajedno sa svojim partnerima, Maticom umirovljenika Hrvatske i Klubom športske rekreacije Gorovo. Ukupna vrijednost projekta iznosi 338.008,45 kn, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i državni proračun Republike Hrvatske.

Za sudjelovanje u projektnim aktivnostima obratite se na telefon 051/212-109, e-mail penzici.ri@gmail.com ili dođite osobno u Kružnu 5.

plakat-A3_v6_page-0001-600x849.jpg (600×849)

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content