Proslava Dana žena u Klubu Škurinje

Mar 22, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Klub umirovljenika i starijih osoba Škurinje već treću godinu zaredom za dan žena upriličuje svojim članicama sportsko druženje sa članicama i članovima drugih klubova iz Rijeke.  Tko su i ove godine učestvovali uz domaćina: klub Centar, klub Krimeja i klub Srdoči. Druženje je održano u: pikadu žene,  šah muški i kartanje muški. Sve prisutne pozdravio je predsjednik kluba Andrija Tkalčević, ženama čestitao njihov dan, a potom poželio sreću u  takmičenju uz napomenu da pobjede najbolji te pojasnio način pikadiranja odnosno kontrole, kako poslije ne bi bilo prigovora o namještanju rezultata.

DSC04011

Voditelji po disciplinama bili su : Čajlak Emin, šah, Sivro Esad, karte i Tkalčević Andrija, pikado. Postignuti su sljedeći rezultati:

  • pikado: 1. Škurinje, 2. Srdoči, 3. Krimeja
  • šah: 1. Srdoči, 2. i 3. Škurinje
  • kartanje: 1. Srdoči, 2. i 3.  Škurinje

Nakon završetka takmičenja druženje je nastavljeno uz domjenak i na kraju je pala i pjesme pikadorica koju je povela članica Zbora umirovljenika i starijih osoba Matice umirovljenika grada Rijeke Zada Smajlagić. Ugodno druženje je nastavljeno do podneva kada se moralo prekinuti radi drugih obaveza.

DSCF2951

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Bravo, Andrija! :-)

  • Sretan Uskrs članovima Kluba Škurinje !!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content