Prvomajski pohod Rijeka-Ronjgi

Apr 15, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Za planinare je planinarsko društvo Transverzalac za 1. maj pripremilo tradicionalni pohod od Rijeke do Ronjgi. Ovaj pohod ovom laganom i dobro pripremljenom šetnicom okupit će na startu ispred Elektroprimorja planinare, izletnike te ljubitelje prirode i rekreacije, a pridružit će im se i jedan broj takvih u Škurinjama.

PD Transverzalac

Nakon četiri sata laganog hoda s odmorima, upoznavanja i druženja, planinari i šetači će doći na cilj u Ronjge. S dobro tempiranim vremenom stići će se na prigodan govor i dobro i ukusno skuhani fažol. Nakon prigodnih govora, glazbe i veselja te dobre zabave planinari će se uputiti istim putom nazad ali samo do Škurinja ili do Drenove na autobus, liniju 5.

kratki odmor

Staza je atraktivna i prolazi predjelom koji je obrastao mediteranskim biljem, ima prekrasan pogled na cijeli Kvarner i njegovu okolinu. Postavljeno je mnoštvo markacija i putokaza, a staza je očišćena od neželjenog raslinja te će takva dočekati šetače.
Pohod je osmišljen tako da se svi prošetamo, poboljšamo svoje zdravlje i ujedno sudjelujemo na središnjoj proslavi 1. maja, međunarodnog praznika rada. Poziv na pohod možete pogledati ovdje.

nikom nije lepše...

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Ako ne budem isla na vjencanje rodakinje daleko, doci cu…

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content