Radio Rijeka, 11.10.2020.

Oct 9, 2020 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno

Emisija “Zlatne godine”, nedjelja 11.10.2020. u 9,15 sati

Radio Rijeka Zlatne godine

  1. listopada 2020., Dinka Blažić KLUB KRIMEJA

Klub Krimeja djeluje na adresi Kumičićeva 50/I od ponedjeljka do petka od 15-19 sati.

Obzirom na nastale okolnosti zbog pandemije u Klubu dosljedno provodimo sve mjere predostrožnosti. Dnevne aktivnosti kao što su kartanje, šah i tombola odvijaju se uz ograničeni broj osoba pa u klub možemo primiti oko 18 osoba dnevno.

Ostale aktivnosti su reiki predavanje,  pikado, masaža i preferans. Podsjećamo da je mjerenje tlaka i šećera u krvi  prve srijede u mjesecu od 9-11 sati.

Pjevački zbor „Krimejke“ za sada nema probe, a održavanje tjelovježbi  za sada samo na otvorenom prostoru ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17-18 sati.

Redovna godišnja Skupština kluba održat će se krajem ovog mjeseca također s ograničenim brojem osoba.

Molimo sve naše članove da vode brigu o svom zdravlju te da ukoliko imaju povišenu temperaturu ostanu doma.

 

MJERENJE TLAKA I ŠEĆERA U KRVI

Nakon duže pauze ponovo će se u Kružnoj mjeriti tlak i šećer u krvi. Patronažna sestra  dežurat će srijedom, a sada su planirani termini 14. i 28. listopada od 9,00-11,00 sati.

 

DRUŠTVENE IGRE I PSIHOLOŠKE RADIONICE

U sklopu projekta „Brigama se nemoj dati, u Matici dane krati!“ krenuli smo s psihološkim radionicama pod vodstvom psihologinje Katarine Banov. Prva je radionica održana u klubu Pehlin na temu „Emocije i zdravlje“ a 22. listopada u 10,00 sati u Klubu Turnić održat će se sljedeća s temom Obitelj danas. Molimo sve zainteresirane da se jave svojim klubovima i sukladno popisu tema zatraže održavanje radionica.

Također, u sklopu istog projekta započinjemo s terminom za poznate i manje poznate društvene igre. Susreti se održavaju srijedom u Klubu Centar u Kružnoj u vremenu od 16,00-18,00. Sekcija ima i voditelja kako bi se sudionici lakše upoznali s pravilima. Radi se o složenim  igrama kao što su Karkason, Kakao i Alhambra. Usmjerene su na razvoj mentalnih sposobnosti kroz igru. Molimo zainteresirane da nam se prijave mailom, telefonom ili osobnim dolaskom.

RADIONICA ANDROID  PAMETNIH TELEFONA

Ponovo u ponudi imamo radionice za korištenje Android pametnih telefona. Termin održavanja je četvrtkom od 16,00-18,00 sati u Klubu Centar u Kružnoj, a prva radionica je najavljena za 15. listopada. Molimo zainteresirane da nam se prijave mailom, telefonom ili osobno.

MEMORIJALNI TURNIR IVAN FARKAŠ

Pobjednik 13. Memorijalnog šahovskog turnira Ivan Farkaš održanog u razdoblju od 28. rujna do 2. listopada je Petar Šeša. Drugo mjesto osvojio je Petar Đurić, a treće Alojzije Kovač.

Ukupno se prijavilo 27 igrača, a završila su 24 natjecatelja. Pobjednik je dobiven zbrojem bodova što je u skladu s Pravilnikom Fide o brzopoteznim partijama.

Po završetku turnira, svim sudionicima uručene su prigodne nagrade.

NORDIJSKO HODANJE

Obavještavamo članove sekcije za nordijsko hodanje, osnovane u okviru projekta „Navuci dres, smanji stres“ da se tečaj nastavlja u utorak 13. listopada u 11 sati. Okupljanje je ispred hotela Continental, a hodat će se do Hartere i natrag. Ako vrijeme bude loše, hodanje se ne otkazuje već se preporučuje nošenje kišne kabanice.

PLANINARENJE

Planinarsko društvo Transverzalac poziva nas na novi izlet u subotu 17. listopada pravcem

 

DRAŽICE – PODKILAVAC – HAHLIĆ

POLAZAK S DELTE JE U 8:15 SATI, AUTOBUSNOM LINIJOM BR. 12

POVRATAK IZ DRAŽICA JE U 16:50 SATI

STAZA JE MALO ZAHTJEVNIJA

Sastanci članova PD Transverzalac održavaju se utorkom od 17,00 do 18,00 sati u prostoru Kluba Centar, Kružna 7.

 U vrijeme pandemije za naše je članove posebno važno praćenje naše mrežne stranice penzići.rijeka.hr. Trudit ćemo se objavljivati korisne i zanimljive informacije o  događanjima u Matici i gradu Rijeci.

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Slušala emisiju i mogu samo reći “Bravo, Dinka!”. Vidimo se u utorak na nordijskom hodanju.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content