Radio Rijeka, 13.3.2022.

Mar 11, 2022 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Zlatne godine, 13. ožujka 2022. godine u 9:15 sati, Klub Krimeja

 

RAD KLUBA KRIMEJA

Klub Krimeja  na adresi Kumičićeva 50/I radi od ponedjeljka do petka od 15-19 sati.

Sve aktivnosti u klubu su pokrenute, osim pjevačkog zbora koji još ne održava probe.

Svakodnevno se okupljaju kartaši, tombulašice, ekipa pikada. Masaža je utorkom popodne, a mjerenje tlaka i šećera u krvi svaku prvu srijedu u mjesecu od 9-11 sati. Tjelovježbe se održavaju u dvorani MO Krimeja ponedjeljkom i petkom u 2 grupe.

Sve informacije možete dobiti na tel. 422-374, mob. 099 489 6271 i dolaskom u klub.

U mjesecu travnju planiramo izlet u Zadar i Nin o čemu ćete još biti obaviješteni putem ove radio emisije.

Klubovi i podružnice rade u vremenu koje možete provjeriti na našim mrežnim stranicama ili na šalteru u Kružnoj. Dođite i vidite kako i što radimo te ako vam se svidi učlanite se čime, osim sudjelovanja u brojnim programima i aktivnostima, stječete pravo i na brojna popuste.  

Klub Centar U Kružnoj 5 možete posjetiti u dopodnevnim satima od 8-12 sati, ali i popodne od 15 do 19 sati.

REKREACIJA

NORDIJSKO HODANJE

U utorak 15. ožujka u 10 sati, u suradnji s Riječkim sportskim savezom nastavljamo s nordijskim hodanjem. Ovog utorka, 15. ožujka, nalazimo se na trgu ispred Conta od kud, nakon zagrijavanja, idemo kroz Harteru uzvodno do mlina Žakalj. Ukoliko bude volje i lijepog vremena planiramo s jednom grupom nastaviti do mosta u Pašcu. Obucite se sportski i ponesite bočicu vode.

PLANINARENJE

U subotu 19. ožujka s planinarskim društvom Transverzalac idemo od Pulca preko Velog vrha i nazad do Tvornice papira. Polazak je s Fiumare u 8:30 autobusnom linijom broj 4. Staza nije zahtjevna.

ŠETNJOM DO ZDRAVLJA

Mjesec ožujak se od ove godine u Hrvatskoj obilježava kao Mjesec svjesnosti o raku debelog crijeva. Nastavni zavoda za javno zdravstvo PGŽ organizira javnozdravstvenu akciji, u srijedu, 16.ožujka 2022., na Kostrenskoj šetnici. Šetnjom Kostrenskom šetnicom podsjetit će na važnost tjelesne aktivnosti u prevenciji  debljine i općenito  unaprjeđenju cjelokupnog  ljudskog zdravlja. Okupljanje je kod kafića Galeb u 11 sati. 

I dalje se možete priključiti rekreaciji na bazenima Kantrida, fitnesu na Trsatu ili Zametu te vježbama joge na Pećinama ili Zametu.

N A J A V E

MUZEJ GRADA RIJEKE

U „Kockici“ Muzeja grada (Trg Riccarda Zanelle 1/1) očekuje nas susret sa šest riječkih fotografskih doajena. To su  Ante Škrobonja, Miljenko Smokvina, Petar Trinajstić, Ranko Dokmanović, Istog Duško Žorž i Egon Hreljanović. Izložba „Hrvatski fotografi“ otvorena je do 17. ožujka, od utorka do petka od 10-13 i 16-20. Članovi Matice prilikom plaćanja ulaznica ostvaruju popust.

KAZALIŠTE

Hrvatski kulturni dom na Sušaku umirovljenicima nudi popust na kupovinu ulaznica za predstave u njihovoj organizaciji. Umirovljenicima se cijena umanjuje za 30 kn, pa tako umjesto 80 kn plaćaju samo 50 kn. Popust se dobiva uz predočenje iskaznice Matice umirovljenika ili osobne iskaznice čime se vidi da je osoba starija od 65 godina, a ostvaruje se isključivo na blagajni HKD-a na Sušaku prije same predstave.

29.ožujka popust možete ostvariti na predstavu Kredit.

Rezervacije ulaznica moguće je napraviti putem e-maila ana@hkd-rijeka.hr.   

 

IZLETI

Vodimo vas na dugo očekivanu i pripremanu izložbu Korijeni i krila, Vlaho Bukovac u Zagrebu, Cavtatu i Beču. Na Izložbu, u galeriju Klovićevi dvori u Zagrebu, idemo u subotu 26. ožujka. Djela su na izložbu prikupljena iz brojnih muzejsko-galerijskih institucija diljem Hrvatske i susjednih zemalja ali i iz privatnih zbirki. Veliki broj izloženih slika nikad nije bio izlagan i i u velikoj mjeri je nepoznat današnjoj publici.

Informacije i prijave za izlete možete dobiti na broj 051 293 620.

PROBE ZBORA

Ovoga utorka 15. ožujka nastavljamo s probama mješovitog zbora Matice umirovljenika grada Rijeke. Voditelj zbora maestro Vinko Badjuk poziva sve stare i pjevače koji se žele uključiti u rad na probu u Kružnoj 15. ožujka u 15 sati. Čekaju nas nastupi diljem Lijepe naše te se moramo početi pripremati za nastupe. Pozivamo sve ženske i posebno muške glasove (tenore, baritone i basove) da se jave i sudjeluju u radu zbora i druženju.

 

Sve one koji žele pročitati i vidjeti kakav je tjedan iz nas i što nas čeka u tjednu koji dolazi pozivamo da posjete naše stranice  www.penzići.rijeka.hr ili facebook.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content