Radio Rijeka, 29. studenog 2020. godine

Nov 27, 2020 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Slušajte nas na radio Rijeci, u nedjelju 29. studenog 2020. godine, u emisiji “Zlatne godine”

Svi klubovi umirovljenika od ponedjeljka prestaju s redovnim aktivnostima za članove osim administrativnih poslova prema potrebi. U klubovima u kojima je to moguće nastavlja se vježbanje na otvorenom. Za obavljanje neophodnih administrativnih poslova bit će uvedeno dežurstvo. Svaki će klub prema slobodnoj odluci odrediti vrijeme dežurstva i o tome obavijestiti  članove jasno istaknutim natpisom na ulaznim vratima. Šalter Matice u Kružnoj 5 i dalje će biti otvoren svaki radni dan od 8 do 11 sati. Djelatnici matice dostupni su na telefonskom broju  212-109 , putem e-maila i web stranice.

 

TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Otkazuju se svi tečajevi stranih jezika, a nastavit će se čim to bude dopušteno. Prijave za proljetni ciklus počinju 1. i traju do 17. prosinca na šalteru Matice.

 

BESPLATNE RADIONICE ZA UMIROVLJENIKE

I ove godine, Matica umirovljenika grada Rijeka partner je udruzi RiRock u projektu “RiGenerAkcija! -aktivni u mirovini”, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, a trajat će tri godine.Za to vrijeme održat će se radionice keramike, fotografije, šivanja, slikarstva, sviranja električne i bas gitare i bubnjeva, zbornog pjevanja te rekreacija na otvorenom. Osim toga, umirovljenici će imati priliku sudjelovati u radijskim emisijama u sklopu neprofitnog Radija Rože Udruge Ri Rock, odnosno okušati se u vođenju radijskih emisija, ali isto tako razgovarati o aktivnostima i potrebama umirovljenika u Gradu Rijeci. Rok za prijavu je 18. prosinca na šalteru Matice, svaki radni dan od 8 do 11 sati. Radionice keramike već su počele, a sve ostale počinju u siječnju iduće godine. Za prijavu je potrebna osobna iskaznica i preslika rješenja o mirovini odnosno odrezak od mirovine ili bankovni dokument.

 

NORDIJSKO HODANJE

Članovi sekcije za nordijsko hodanje, osnovane u okviru projekta „Navuci dres, smanji stres“ nastavljaju sa svojom rekreacijom u utorak 1. prosinca u 11 sati. Formirane su dvije grupe, a okupljanje je ispred hotela Kontinental. Jedna će grupa ići na Molo longo, a druga do Hartere. Predviđa se hodanje u trajanju oko 2 sata.

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content