Radio Rijeka, 29. svibnja 2022. godine

May 27, 2022 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio emisija Zlatne godine, 29 .svibnja 2022. godine, gostuje Emil Baumgartner 

 

KLUBOVI i PODRUŽNICE 

Podružnica umirovljenika Draga – snimljeni prilog

 

U Klubu Krimeja, u srijedu, 1. lipnja, u vremenu od 9 do 11 sati održat će se mjerenje tlaka, šećera i kisika u krvi.

Klubovi i podružnice rade do kraja lipnja po uobičajenom radnom vremenu koje možete saznati na našim mrežnim stranicama ili na šalteru u Kružnoj ulici 5.

 

REKREACIJA

NORDIJSKO HODANJE

Nastavljamo s aktivnosti nordijsko hodanje koja će se u narednim mjesecima provoditi u okviru projekta Učim. Hodam. Osjećam. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. U utorak, 31. svibnja, u 9 sati nalazimo se kod Zvjezdarnice na Sv. Križu te preko Sv. Ane idemo na Kačjak.

 

PLANINARENJE

U subotu 4. lipnja, s planinarskim društvom Transverzalac idemo na planinarski pohod relacijom Kastav-Breza-Kastav. Polazak je s Delte u 8:10, autobusnom linijom broj 18B. Povratak je po dogovoru. Staza nije zahtjevna.

 

N A J A V E

U SUSRET SV. VIDU

 

Matica umirovljenika, u susret Sv. Vidu, zaštitniku grada Rijeke, organizira 14. lipnja cjelodnevno druženje. U 9 sati iz Kružne ulice članovi sekcije nordijskog hodanja, preko Korza idu do Molo Longa i nazad. Po povratku u Kružnu imamo malu feštu.

U popodnevnim satima, također u Kružnoj ulici, održava se turnir u pikadu te briškuli i trešeti. Po završetku sportskih natjecanja očekuje nas druženje s Duškom Jeličićem Duletom. Svi su dobro došli, a posebno umirovljenici grada Rijeke

 

IZLETI

Klub Krimeja, 4. lipnja organizira izlet u Krapinu, Veliki Tabor i Zelenjak. Sve informacije možete dobiti na telefon 422 374 i 099 489 6271.

KSO Belveder-Kozala, 6. lipnja ide za Karlovac gdje će osim razgleda grada zaploviti Kupom ‘žitnom lađom’. Prijave u klubu.

Podružnica umirovljenika Gornja Vežica, 11. lipnja organizira izlet u Vrsar i Limski kanal. Sve informacije možete dobiti utorkom od 9 do 11 i petkom od 16 do 18 sati na telefon 095 511 9234.

KSO Zamet i Klub Brodokomerc, 12. lipnja organiziraju izlet u Rovinj te brodom do Limskog kanala. Sve informacije možete dobiti ponedjeljkom i srijedom u klubu Zamet, od 16 do 18 sati, ili na broj telefona 264 903, te utorkom i četvrtkom od 9 do 11 sati u klubu Brodokomerc na broje telefona 373-134.

 

RADIONICE

Pozivamo članove da se prijave na besplatne radionice na temu e-čitanja za osobe starije životne dobi koje će se održati od 13. do 17. lipnja, od 9 do 13 sati, u Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante (Wenzelova 2). Teme koje će se obraditi su vezane za osnovnu informatičku pismenost te čitanje elektroničkih knjiga odnosno aplikacije vezane za čitanje. Broj polaznika je ograničen te su obavezne prijave telefonom na broj 212 109, mailom (penzici.ri@gmail.com) ili osobno na šalteru u Kružnoj ulici 5.

 

Sve one koji žele dobiti uvid u tjedan iza nas, kao i što nas čeka u tjednu koji dolazi, pozivamo da posjete naše stranice: www.penzići.rijeka.hr ili Facebook stranicu.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content