Razglednica Zameta  – Knjižnica

Oct 2, 2017 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava, Osobni dojmovi

U sportskom centru Zamet za nas penziće, pravi je raj. Sve na jednom mjestu. Tako manje smetamo mladim, zaposlenim ljudima u autobusu. 

DM, pošta, fotograf, jutarnja i cjelodnevna kava, i ono što ni Rijeka još nema –nova knjižnica.

Prostor ugodan, topao. Susretljive knjižničarke rado će vam  pomoći u odabiru literature. Bogat izbor filmova, dnevnog tiska, što naročito veseli penziće koji mogu besplatno pročitati Novo list ili Jutarnji. Možete naći časopis o ljekovitom bilju ili neku reviju. Odmah do ulaza, veseli dječji odjel.

Ipak, prečesto je prazna naročito u jutarnjim satima.

Možda nam se čini članarina previsoka? Možda radije kupujemo novine i čitamo ih kod kuće umjesto u knjižnici. Možda su nam presitna slova u knjigama pa se zamaramo čitajući. Na žalost u našim godinama ima puno toga – možda.

Tako u knjižnici možeš sresti samo zaljubljenike u lijepu riječ, djecu punu znatiželje i kreativke koje nas zadivljuju svojim hobi-radovima. Netko će reći, dovoljno.

Ljepše bi bilo vidjeti punu knjižnicu s nekim novim i drugačijim sadržajima. Predlažem da se anketira članove i prema njihovim željama uvedu novi sadržaji.

Za klub Zamet

Meri M

 

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Poštovani,

    javljamo se u ime Gradske knjižnice Rijeka i jako nam je drago što je napisan ovaj zanimljiv člančić o našoj zametskoj knjižnici. On nas je potakao da za Vas pripremimo anketu, kao što je predloženo.
    Anketa se nalazi na poveznici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWuVhp4CXPu6I8tFyRSy8Tpi1NphUg5Zdi6fkMBTOEwMEnKg/viewform
    i ljubazno Vas molimo da ju ispunite, bilo “online” bilo isprintanu na papiru pa je dostavite u naš Ogranak Zamet kako bismo zadovoljili postojeće potrebe na obostrano zadovoljstvo.

    Vaše knjižničarke i knjižničari Gradske knjižnice Rijeka

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content