Razigrane plesačice

Feb 20, 2013 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U  prostorijama kluba Zamet vrijedno vježba plesna grupa „Zametski povjetarac“.Plesnu grupu vodi član kluba Melkior Longin koji s puno truda,ljubavi i odgovornosti osmišljava i koreografiju.

U današnjoj grupi je osam plesačica, no nekada ih je bilo više. Od početka otvaranja kluba pa nadalje,održavale su se subotom plesne večeri, otvorene za članove kluba i sve  zainteresirane građane.

Bio je to  projekt „Rijeka  – zdravi grad“ pod motom „plesom do zdravlja“. Ponekad  je bilo  toliko mnogo posjetilaca da nisu mogli ući u salu. Plesalo se i pred vratima.

Zatim je pala ideja da se osnuje plesna grupa, da  bi sudjelovala na raznim manifestacijama i priredbama organiziranim za ugodna druženja starijih osoba. Tako je 2006. godine osnovana plesna grupa koju je podržala naša predsjednica Rozika Skorupan. Nastupali su  u Rijeci i izvan nje, i za svoj rad primili više priznanja.

Kada  plesačice  pitamo kako to da plešu u ovim poznim godinama, uz smiješak objašnjavaju  da muzika i ples obogaćuju njihovo prijateljstvo.

plesačice

3 Komentara + Dodajte komentar

  • Svaka čast onom tko je opisao plesnu grupa “ZANETSKI POVJETARAC”.Ja koi sam organizator puno sam zahvalan !!! Melkior

  • Bravo za “Zametski povjetarac” i koreografa,gospodina Longina!!!
    Predložila bih vam da se pridružite događanjima u ostalim klubovima starijih osoba
    i da svojim nastupom uveličate naša druženja.
    Enza (klub Belveder-Kozala)

  • Bravo,samo tako nastavite!!!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content