Redovita Izborna skupština

Jun 19, 2020 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno
Na redovitoj Izbornoj skupštini Matice umirovljenika grada Rijeke, izabrano je novo rukovodstvo Matice…

U Hrvatskoj čitaonici na Trsatu, poštujući sve mjere zadane od strane kriznog stožera, (mjerenje temperature, dezinfekcija ruku i poštivanje fizičke udaljenosti) , dana 16. lipnja 2020. održana je redovita Izborna skupština Matice umirovljenika grada Rijeke. Od 31 pozvanog predstavnika Klubova i podružnica koji su imali pravo, odazvalo se 29 predstavnika koji su imali pravo aktivnog sudjelovanja. 
 
Među mnogim točkama, posebno ističemo usklađivanje Statuta matice umirovljenika grada Rijeke sa Statutom Matice umirovljenika Hrvatske te izbor predsjednika i potpredsjednika Matice umirovljenika grada Rijeke. Statut sa svim promjenama prihvaćen je jednoglasno.
 
Za predsjednika za razdoblje od 2020.-2024 ponovno je izabran Emil Baumgartner, dosadašnji predsjednik, a za potpredsjednicu Ivančica Celevska.
 
U svom programu za navedeno razdoblje posebna važnost stavljena je na osnaživanje Matice umirovljenika kroz osiguranje potrebnih sredstava za stabilno i kvalitetno financiranje rada. Također kroz suradnju s Maticom umirovljenika Hrvatske i Nacionalnim vijećem za umirovljenike i starije pri Vladi RH, aktivno doprinijeti poboljšanju materijalnog statusa umirovljenika kroz provođenje pravednije raspodjele koja će osigurati smanjenje razlika između prosječne mirovine i prosječne plaće.
 
Dajana Kogoj, predsjednik Matice PGŽ Josip Matković, potpredsjednica Ivančica Celevska,
Rosana Stanić, Aitanga Drog, predsjednik Emil Baumgartner, Ausilija Maligec
 
Predsjednik Emil Baumgartner i zamjenik gradonačelnika Marko Filipović
 
Rosana Stanić, Aitanga Drog, Emil Baumgartner, Ausilija Maligec
 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content