Rekreativna liga u šahu

Mar 20, 2013 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Drugu godinu zaredom u organizaciji Matice umirovljenika grada Rijeke članovi Matice koji se bave šahom sudjelovat će u rekreativnoj ligi. Nakon što su se prošle godine u šahu timski natjecali klubovi Matice, predstavnici klubova su odlučili da će se ove godine liga igrati pojedinačno. Stoga pozivamo sve članove Matice koji se dobro snalaze na 64 šahovska polja da se prijave u Matici i sudjeluju u ligi.

kolo u tijeku

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 20 kuna po igraču, a tri prvoplasirana igrača bit će nagrađena peharima. Prijave s uplatama primamo do kraja ožujka, zaključno s petkom, 29.3.2013. Molimo da prilikom prijave uz sebe imate članski iskaznicu matice.

Ovisno o broju prijavljenih igrača, međunarodni šahovski sudac, gospodin Marijan Majnarić, donijet će odluku o sustavu natjecanja, koja će biti oglašena na oglasnim pločama u svim klubovima umirovljenika. Liga će se odigravati u prostorijama Šahovskog kluba Rijeka, Blaža Polića 2/2, u popodnevnim satima. Planirani početak je sredinom travnja, a završetak najkasnije u lipnju.

Očekujemo vaše prijave i želimo vam dobru zabavu!

otvaranje

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Dragi članovi kluba Belveder-Kozala ne zaboravite se prijaviti!!!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content