Riječki karneval 2014.

Mar 3, 2014 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Velik broj karnevalskih grupa (117), preko deset tisuća sudionika i oko osamdeset alegorijskih kola okupilo se 2.3.2014. na 31. riječkom karnevalu.Uz grupe iz svih dijelova Hrvatske, u Rijeku je doputovalo i dvanaest grupa iz inozemstva (Italije, Bolivije, Crne Gore, Srbije i Mađarske).

002

Ni ove godine nije nedostajalo maštovitosti, pa su se u povorci našli mnogi likovi iz crtića, predstavnici iz životinjskog svijeta (krijesnice, pande, paukovi…), mornari i kapetani, kauboji, lutkice, mlikarice, strašila… do neizostavnih zvončara.

032

Klub starijih osoba Belveder-Kozala bio je dio karnevalske grupe 5 – Dom Kantrida i “Disco mornari “.

Ples, druženje i veselje glavna su obilježja ljudi starije životne dobi, a to dokazuju svake godine u maškaranoj povorci kroz centar Rijeke.

To maškarano ludilo mora se doživjeti, zato nas na karnevalu ima sve više i više. Ako ste karneval propustili, pogledajte neke od grupa u fotogaleriji: https://penzici.rijeka.hr/rijecki-karneval-2014-2/

025

Enza Matijević, KSO Belveder-Kozala

3 Komentara + Dodajte komentar

  • Bravo Enza najažurnija si pa nas prijatno iznenadiš svojim prilozima koji su ovih dana brojni i pravi čestitke i pozdrav ZADA.

    • Hvala Zada!

  • Supeeeeeer ljepo…. hvala Enza za divne slike :)

    Poljubaca i Pozdrava-Zara

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content